Barnvakt i Stockholm Söderort, Nacka, Haninge

Behöver du en pålitlig barnvakt som kan ta hand om dina barn i Söderort, Värmdö, Nacka, Nynäshamn, Tyresö eller Haninge? Då ska du vända dig till Veteranpoolen Stockholm Sydost. Vi har erfarna barnvakter som gärna står till tjänst även med kort varsel. Ta hjälp av oss om ni är bortbjudna på fest en kväll eller är i behov av någon som kan hämta barnen från skola och fritidsaktiviteter några gånger varje vecka.

Ring gärna oss direkt på 08-518 165 55, eller maila stockholm.sydost@veteranpoolen.se. Du kan också fylla i en intresseanmälan direkt här på hemsidan, så hör vi av oss inom kort. Du är även välkommen att besöka oss på Handenterminalen 4, 136 40 Handen.

Veteranerna som arbetar hos oss har lång erfarenhet av barnomsorg. En del av dem har ett förflutet som pedagoger och andra har stor erfarenhet genom sina egna barn och barnbarn. Många kunder betraktar våra veteraner som en extra mormor eller farmor som kan ge stöd i vardagen och finnas till hands när tiden inte tycks räcka till.

Exempel på hur våra barnvakter kan underlätta din vardag:

  • Hämta barnen på dagis eller i skolan
  • Förbereda middagen
  • Hjälpa barnen att komma igång med läxläsningen
  • Finnas till hands under sena kvällar om ni måste jobba över eller är bortbjudna
  • Skjutsa barnen till och från fritidsaktiviteter

Så här går det till att få barnvakt från Veteranpoolen:

För att vi ska kunna hitta en lämplig veteran för ditt uppdrag kommer vi att ställa några enkla frågor. Det vi behöver veta är hur många barn som ska passas, hur gamla de är samt vilka intressen de har. Genom att få reda på detta kan vi lättare välja ut rätt person för just din familjs behov.

När du bokar en barnvakt i Stockholm Sydost prioriterar vi gemensam trivsel och bekvämlighet. Det är viktigt att du känner dig hundra procent trygg med vår service. Därför kommer du och dina barn få träffa en eller flera personer innan ni bestämmer er för vem som får uppdraget. Vi ser självklart till så att samma veteran kommer varje gång.

Våra veteraner är avtals- eller ålderspensionärer som valt att arbeta vidare även efter pensionen. De väljer själva vilka uppdrag de vill ta och arbetar på egna villkor. Därför kan du när du anlitar Veteranpoolens barnvaktservice vara säker på att få en engagerad och pålitlig barnvakt.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Stockholm Söderort, Nacka, Haninge
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN