Fönsterputs i Stockholm Söderort, Nacka, Haninge

Bor du i Stockholm och behöver hjälp med fönsterputsning? Då kan du vända dig till Veteranpoolen, vi servar dig i Söderort, Haninge, Nacka, Nynäshamn, Tyresö och Värmdö.

I vår pool hittar du erfarna veteraner med stor kunskap inom fönsterputsning. De tar sig an både stora och små uppdrag, vill du ha hjälp regelbundet för att försäkra dig om att fönstren alltid är rena så kan vi se till att samma fönsterputsare utför arbetet hos dig varje gång för en effektiv och bekväm service.

Vi använder oss av den utrustning och de rengöringsmedel som ställer till vårt förfogande, men om det saknas något hjälper vi dig gärna med inköpen vid förfrågan i god tid i förväg. Hos oss finns även möjligheten att hyra mer avancerad utrustning som kan tänkas behövas.

Vi hjälper dig gärna med att plocka bort prydnadssaker, gardiner och blomkrukor från fönstren då vi kommer, men vill du att vårt arbete ska gå extra snabbt får du gärna göra detta i förväg.

Gör så här för att boka fönsterputs i Stockholm Sydost:

Fyll i intresseanmälan på vår hemsida eller ring 08-518 165 55. Det går även bra att maila oss på stockholm.sydost@veteranpoolen.se. Vårt kontor hittar du på Handenterminalen 4, 136 40 Handen.

När du tar kontakt med oss behöver vi en del information från dig, till exempel hur många fönster du vill få putsade, om de är vändbara samt hur många glas de har. Vi behöver även veta hur tillgängliga fönstren är.

Om du inte vet vilken utrustning som krävs för arbetet eller om du har några andra frågor är du välkommen att höra av dig till oss så svarar vi så gott vi kan.

Våra veteraner är avtals- eller ålderspensionärer som fortsatt arbeta för att de vill och kan. De arbetar på sina egna villkor hos Veteranpoolen vilket innebär att de själva väljer ut de uppdrag de tar sig an. Veteranerna är mycket efterfrågade bland våra kunder tack vare sin kompetens och sitt engagemang.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Stockholm Söderort, Nacka, Haninge
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN