Städning i Stockholm Söderort, Nacka, Haninge

Om du behöver hjälp med hemstäd är du välkommen att anlita oss. Veteranpoolen fixar städservicen i Haninge, Söderort, Nacka, Nynäshamn, Värmdö och Tyresö. Fyll i enkäten för intresseanmälan eller ring 08-518 165 55. Det går även bra att skriva till oss på: stockholm.sydost@veteranpoolen.se

Bland våra medarbetare hittar du veteraner med lång erfarenhet av städning, vilket gör att du kan känna dig säker med att lämna ditt hem i deras händer. Därför försöker vi också alltid att se till att det är samma person som städar hos dig vid kontinuerligt uppdrag. Förutom tryggheten det ger medför det också att du kan vara säker på att resultatet blir lika bra varje gång. Vi kan självklart anpassa städningen efter dina individuella behov. Du kan anlita Veteranpoolens städservice för alla slags uppdrag och vi kan ofta komma med kort varsel när kontakten väl är etablerad.

Det här kan ingå när du köper städning i Söderort, Nacka, Haninge:

  • Dammsuga golv och mattor
  • Moppa golv
  • Putsa speglar
  • Tömma papperskorgar
  • Dammtorka möbler, lampor samt hyllor
  • Torka av köksskåp och vitvaror
  • Rengöra badkar/dusch, toalett, kranar, handfat

Vi anpassar dock våra tjänster helt efter dina behov. Berätta vad du vill ha städat så fixar vi det.

Gör så här för att anlita vår städservice:

Berätta för oss hur stor din bostad är, när du vill att vi ska städa den samt hur ofta. Baserat på dina önskemål och behov väljer vi sedan ut en lämplig resurs ur vår pool. När vi städar hos dig använder vi oss av den utrustning du förser oss med. En fungerande dammsugare och rengöringsmedel är därför viktigt att ha hemma. Ifall du är osäker över vad som behövs är du välkommen att vända dig till oss med dina frågor.

Eftersom den första städningen alltid tar längre tid är det först efter det tillfället som vi kan säga exakt hur lång tid det tar att städa just ditt hem.

Våra erfarna veteraner är avtals- eller ålderspensionärer som jobbar på sina egna villkor och själva väljer vilka uppdrag de vill ta. Det innebär att du kan vara säker på en noggrann, pålitlig och kunnig service när den kommer från oss på Veteranpoolen.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Stockholm Söderort, Nacka, Haninge
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN