Hemservice i Stockholm Söderort, Nacka, Haninge

Har du en äldre släkting eller anhörig som har ett utökat behov av hjälp i hemmet? Våra erfarna och trygga veteraner hjälper äldre i Söderort, Haninge, Nynäshamn, Nacka, Värmdö och Tyresö. Fyll i den intresseanmälan som du hittar till höger här på hemsidan så kontaktar vi dig och berättar mer. Du kan även ringa oss direkt på 08-518 165 55 eller maila på stockholm.sydost@veteranpoolen.se.

När anhöriga och släktingar åldras kan de enklaste hushållssysslorna och vardagliga bestyren i det egna hemmet tyckas tunga och svåra. Som familj kan det vara svårt att alltid finnas till hands för den äldre. Det är vanligt att många yngre släktingar väljer att gå ner i arbetstid för att hinna med att hjälpa till, men så ska det inte behöva vara. Därför har vi på Veteranpoolen tagit fram ett hemservicekonceptet som går ut på att vi hjälper din äldre släkting med vardagliga sysslor. På så sätt kan vi avlasta er i familjen och samtidigt bidra till att tiden då ni väl umgås med er äldre anhörige blir kvalitativ och fri från måsten.

Vad är hemservice?

  • Service i hemmet – vi hjälper till med vardagssysslor såsom att städa, tvätta och handla mat.
  • Social aktivering och ledsagning – vi skjutsar och följer med på olika ärenden såsom läkarbesök och varuinköp samt motiverar till promenader och små anpassade utflykter.
  • Övrig hjälp – vi hjälper också till med olika projekt som rör hemmet såsom gräsklippning och enklare hantverk.

Så funkar hemservice i Stockholm Sydost:

Med hänsyn till intressen och var ni bor går vi igenom vår pool tills vi hittar den resurs som passar bäst för era behov.

Till det allra viktigaste hör att personkemin stämmer och därför får ni träffa en eller flera personer innan ni bestämmer er för vilken veteran som får uppdraget. Trygghet är viktigt både för oss och för er och därför ser vi till att det är samma person som hjälper er varje gång. Våra veteraner kan alltid legitimera sig, vilket gör att ni kan vara säkra på att de arbetar genom oss. Förutom vårt minimikrav på att ett uppdrag bör vara i minst en timme bestämmer ni själva hur länge uppdraget ska pågå samt vad det ska omfatta.

Våra veteraner är själva avtals- eller ålderspensionärer och är därmed i en ålder nära din äldre släkting. Detta hoppas vi ska bidra till en bra relation som får båda att trivas i varandras sällskap.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Stockholm Söderort, Nacka, Haninge
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN