Gräsklippning i Stockholm Söderort, Nacka, Haninge

Bor du i Stockholm och känner att tiden inte räcker till för att du ska hinna med gräsklippning och annat trädgårdsarbete? Anlita oss. Veteranpoolen servar Söderort, Värmdö, Nacka, Nynäshamn, Tyresö och Haninge. Slå oss en signal på 08-518 165 55. Det går självklart även bra att maila på stockholm.sydost@veteranpoolen.se eller fylla i intresseanmälan direkt på hemsidan.

Våra veteraner har stor kunskap om trädgårdsskötsel att ställa till ditt förfogande. Somliga av dem har arbetat som trädgårdsmästare under sina yrkesliv, medan andra har mycket erfarenhet av trädgårdsarbete på fritiden. Förutom gräsklippning utför vi det mesta som har med trädgårdsarbete att göra. Du kan även använda dig av RUT-avdraget för nästan alla våra tjänster.

Några exempel på trädgårdsarbeten som vi utför:

  • Klipper gräsmattan
  • Trimmar buskar
  • Beskär träd
  • Krattar grusgångar
  • Krattar och kör bort löv
  • Sätter plantor
  • Rensar ogräs i rabatter och trädgårdsland
  • Vår- och höststädar din tomt

Gör så här för att boka gräsklippning i Stockholm Sydost:

Kontakta oss och berätta vilka trädgårdsarbeten vi kan hjälpa dig med. Vi behöver bland annat veta hur stor din gräsmatta är eller hur många rabatter du vill ha rensade. Eftersom vi ofta använder oss av kundens redskap är det bra om vi vet vilka verktyg du har. Om något skulle saknas hyr vi in det tillsammans med dig.

När vi har tagit del av dina önskemål går vi igenom vår pool tills vi hittar den resurs som passar bäst för arbetet. Den utvalda veteranen kontaktar dig så att ni tillsammans kan planera hur trädgårdsarbetet ska genomföras. Vill du ha hjälp av oss kontinuerligt så ser vi till att samma veteran utför arbetet hos dig varje gång, för bästa resultat.

Våra veteraner är erfarna avtals- och ålderspensionärer som valt att fortsätta erbjuda sina tjänster via Veteranpoolen även efter pensionen. Hos oss arbetar de på sina egna villkor och väljer själva sina uppdrag efter intresse och tillgänglighet. Veteranpoolen erbjuder dig tjänster utförda av före detta yrkesmän med stor kompetens som gärna delar med sig av sin erfarenhet.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Stockholm Söderort, Nacka, Haninge
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN