Veteranpoolen Stockholm Bromma, Järfälla, Solna

Vi servar följande stadsdelar/kommuner:
 • Akalla
 • Bromma
 • Ekerö
 • Hässelby
 • Järfälla
 • Kista
 • Solna
 • Spånga
 • Sundbyberg
 • Vällingby
Adress :
Gustavslundsvägen 143, 5tr , 167 51, Bromma
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-14:00 lördag Stängt söndag Stängt

Under sommaren kan öppettiderna variera. Ring eller maila stockholm.vaster@veteranpoolen.se så återkopplar vi så snart vi kan.

Kontaktpersoner
Gunilla B Lundqvist
Gunilla B Lundqvist
Lediga jobb
 • Vi söker en pensionerad fastighetsförvaltare på 60%

  För kunds räkning söker vi nu dig som vill jobba extra som fastighetsförvaltare hos en av våra kunder. Kunden är ett stort börsnoterat fastighetsbolag som omsätter över 3 miljarder. Primärt förvaltar de kommersiella fastigheter. De sitter i moderna och härliga lokaler i Kista och befinner sig i en expansiv fas.

  För att du ska trivas på detta uppdrag ska du ha flera års erfarenhet av kommersiell fastighetsförvaltare i bagaget. Detta är ett interimsuppdrag, därför är det extra viktigt att du känner dig bekväm i att direkt ta ett stort ansvar och arbeta självständigt.

  Arbetsuppgifterna kommer i bland annat bestå av:
  -Budget- och prognosarbete för eget bestånd. Planera och utföra arbetet utifrån    budget- och resultatansvaret.
  – Koordinera arbetet med övriga funktioner på affärsenheten (drift/uthyrning/projekt).
  – Delta aktivt inom uthyrnings- och projektverksamheten (t.ex. visning av lokaler).
  – Identifiering, planering och upphandling av underhållsåtgärder.
  – Dagliga hyresgästkontakter och sedvanliga förhandlingar med hyresgästerna rörande om- och nyförhandlingar.
  – Aktivt arbeta med förbättringar och kostnadsbesparingar.
  – Försäkrings- och myndighetsrapportering.
  – Fakturahantering/reskontra i Palette.

  Omfattning/start: Start är omgående och omfattningen är 60% efter överenskommelse.
  Placering: Kista

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 50 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster.

  Vi ser fram emot din ansökan!

  Anmäl intresse
 • Vill du jobba när det passar dig? Vi söker dig som är pensionerad målare!

  Uppdrag Veteranpoolen växer och vi får in fler och fler måleriuppdrag och behöver utöka vår pool inför 2021. Det gäller erfarna målare och de som tapetserar. Det senaste halvåret har vi fått in många tapetseringsuppdrag och nu ska vi stå redo inför 2021 med fler i vårt lag. Oftast är uppdragen små men ibland får vi in större uppdrag och då jobbar man flera. Vill du bli en av oss så hör av dig!

  Vi har idag väldigt många nöjda kunder hos oss. De önskar hjälp med bl.a. ett rum och kök eller en mindre lägenhet. Vi har olika hantverkare som jobbar parallellt med  altanbygge, ombyggnationer, renovering och el-jobb både utom- och inomhus.

  Vad krävs det för tidigare erfarenheter eller kunskaper? Vi söker dig som är yrkesmålare och som känner dig trygg med din kompetens för att utföra arbeten hos kund. Du uppskattar ordning och reda och mån om att göra ett bra arbete med bästa resultat. B-körkort och en bil är ett krav då du måste kunna ta dig till kunderna. Önskvärt är om du har erfarenhet att räkna på jobben då våra kunder vill veta vad det kostar innan start.

  Vem trivs här
  För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Du är ansvarsfull, flexibel och lösningsfokuserad. Du tycker om att ”göra nytta” och vill känna att arbetet ger dig en guldkant på tillvaron. Det gör nämligen de som är anställda på Veteranpoolen. Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 7500 anställda. Vi finns på 49 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Anställningsvillkor
  Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Hur går det till?
  Uppdragsförfrågan kommer till kontoret och förmedlas därifrån till veteranerna och den som är intresserad anmäler ett intresse om att få uppdraget. Som anställd i Veteranpoolen bestämmer du själv vilka uppdrag du vill ta och du förbinder dig inte

  Vi ser fram emot din ansökan!

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Stockholm Bromma, Järfälla, Solna
Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstäd
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Försäljning & kundtjänst Kundtjänst, reception
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan