Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Stockholm Bromma, Järfälla, Solna

Letar du efter kompetent fastighetsservice i västra Stockholm? Kontakta oss på Veteranpoolen. Fastighetsägare i Akalla, Bromma, Ekerö, Hässelby, Järfälla, Kista, Solna, Spånga, Sundbyberg och Vällingby använder sig av Veteranpoolen för att få kontinuerlig eller tillfällig hjälp med skötseln och underhållet av sina fastigheter.

Vi kan hjälpa till året runt, men det är särskilt under vissa perioder som behovet av hjälp kan vara stort, till exempel i samband med renoveringar eller i semestertider.

Några exempel på vad vi kan hjälpa till med: 

  • Trädgårdsskötsel; klippa gräs, vattna och rensa i rabatter och planteringar
  • Trappstädning, städning av allmänna utrymmen som tvättstuga och trapphus
  • Skotta snö och sanda gårdsplan och uppfart
  • Hjälpa vid renovering
  • Löpande underhåll med enklare reparationer

Veteranpoolen kan ofta anlitas med kort varsel och vi tar oss an både stora och små uppdrag. Våra erfarna veteraner har den kunskap och skicklighet som krävs vid underhåll av en fastighet, bland våra resurser finner du dels veteraner som arbetat som fastighetsskötare i flera år, och dels de som har gedigen erfarenhet genom relaterade arbetsuppgifter.

Så här beställer du fastighetsservice genom Veteranpoolen

Det finns två sätt du kan ta kontakt med oss på. Vi har en enkät för intresseanmälan på hemsidan som du kan fylla i och skicka in till oss. Då kommer vi att kontakta dig inom kort. Du kan också kontakta oss direkt via vårt lokalkontor i Bromma. Här kan du beställa tjänster om du har en fastighet på någon av följande orter: Bromma, Ekerö, Hässelby, Järfälla, Kista, Kungsängen, Solna, Spånga, Sundbyberg eller Vällingby.

Vårt lokalkontor har regelbunden kontakt med veteraner bosatta i just ditt område. Beskriv också vilka önskemål du har och vad uppdraget innefattar. Då kan vi lättare välja ut en veteran som passar just dina behov. Vi kan också se till att det alltid är samma person som dyker upp, för att främja för god lokalkännedom vilket effektiviserar arbetet på sikt.

Veteranerna som arbetar för Veteranpoolen är alla erfarna pensionärer som har passerat pensionsåldern med en önskan om att kunna fortsätta erbjuda sina tjänster, fast på sina egna villkor. Hos oss på Veteranpoolen bestämmer veteranerna själva vilka uppdrag de ska ta sig an, baserat på kompetensområde och tillgänglighet. Det betyder att du alltid kan vara säker på att få pålitlig och kunnig service när den kommer från Veteranpoolen.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Stockholm Bromma, Järfälla, Solna
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN