Målare i Stockholm Bromma, Järfälla, Solna

Har du ett måleriarbete som behöver utföras? Förutom Bromma, Järfälla och Solna servar vårt kontor även Akalla, Ekerö, Hässelby, Järfälla, Kista, Solna, Spånga, Sundbyberg och Vällingby med närområden. Kontakta oss på Veteranpoolen så hjälper vi dig.

Vi har många skickliga målare i ditt område.
Våra veteraner har alla lång erfarenhet och gedigna kunskaper inom sitt yrkesområde. Vi kan vara till hjälp oavsett om det handlar om ett litet eller stort måleriprojekt. Våra veteraner anpassar alltid sitt arbete efter dina behov.

 Vi kan till exempel hjälpa dig med att måla: 

  • Innerväggar
  • Golv och innertak
  • Listverk och fönsterkarmar
  • Uthus och garage
  • Altan
  • Insidan på balkong

Vi kan hjälpa dig under hela processen. Det gäller även förberedandet och planeringen av projektet. När det kommer till målning är förberedelserna viktiga för att resultatet ska bli bra. Det kan innebära att skrapa av gammal färg och spackla, samt täcka golv och möbler.

Det kan bli aktuellt att använda en målarställning om arbetet kommer att ske på hög höjd. Det är självklart något vi kan hjälpa till att ordna.

Så här anlitar du Veteranpoolen:

Genom att fylla i enkäten för intresseanmälan på vår hemsida kommer du snabbt och enkelt i kontakt med oss. Vi hör av oss snarast efter att vi mottagit din intresseanmälan. Du kan också höra av dig direkt till vårt lokala kontor i Bromma. Du kontaktar oss då enklast via telefon på nummer 08-410 011 30 eller 072-174 15 95. Våra öppettider är måndag till torsdag 09.00-17.00, på fredagar stänger vi 14.00.

Vi servar följande orter: Bromma, Ekerö, Hässelby, Järfälla, Kista, Solna, Spånga, Sundbyberg och Vällingby.

När du kontaktar oss får du berätta lite om ditt uppdrag. Det innebär att vi lättare kan hitta rätt resurs till just dig. Vi försöker också att hitta en bra veteran i just ditt närområde i västra Stockholm.

Våra veteraner är alla pensionärer med lång arbetslivserfarenhet som valt att fortsätta arbeta även efter pensionen. Veteranerna väljer själva vilka uppdrag de tar på sig. Därför kan du vara säker på att veteranen som skickas till just ditt projekt också är engagerad och kunnig inom just det området.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Stockholm Bromma, Järfälla, Solna
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN