Snickare i Stockholm Bromma, Järfälla, Solna

Är du i behov av snickarhjälp hemma? Vi på Veteranpoolen har erfarna veteraner med stor skicklighet och kompetens inom alla slags snickeriarbeten. Våra snickare servar inte bara Bromma, Järfälla och Kista, utan även Akalla, Ekerö, Hässelby, Järfälla, Kista, Solna, Spånga, Sundbyberg och Vällingby med närområden. Vi hjälper dig gärna under hela processen. Både när det gäller planering och ritning men även när byggnadsfasen är avklarad genom bortforsling av avfall och städning. Vi kan skräddarsy våra tjänster efter ditt unika behov.

Vad kan vi hjälpa dig med?
  • Bygga altan
  • Renovera
  • Sätta upp ny fasadpanel
  • Byta fönster och dörrar
  • Bygga uthus och garage
  • Sätta upp lister

När du hyr en snickare från oss använder veteranen sig av de verktyg som du har hemma. Om det skulle behövas hjälper vi gärna till med inköp av rätt verktyg. När det gäller mer avancerade uppdrag kan det krävas specialverktyg som exempelvis slipmaskin eller slagborr. Något vi självklart också kan hjälpa till med genom uthyrning.

Så här anlitar du en snickare i Bromma, Järfälla, Kista

Du kan fylla i intresseanmälan på vår hemsida eller kontakta vårt lokalkontor på telefonnummer 08-410 011 30 eller 072-174 15 95. Vi har öppet måndag – torsdag 9-17 samt fredagar 9-14.

När du kontaktar oss vill vi att du berättar lite m ditt projekt och vad som behöver göras. Vi använder oss av dina uppgifter när vi handplockar rätt veteran för jobbet.
Vi har veteraner i västra Stockholmsområdet som kan erbjuda snickeritjänster i Bromma, Ekerö, Järfälla, Kista, Hässelby,  Solna, Spånga, Vällingby och Sundbyberg. Du kommer sedan att bli kontaktad av vår utvalde veteran och ni arbetar tillsammans fram en arbetsplanering. Vi tar sedan fram en offert som baseras på denna planering. När du godkänt denna kan projektet påbörjas.

Våra veteraner har erfarenhet och kunskaper inom många olika områden. Gemensamt har de att de är pensionärer som valt att fortsätta arbeta fastän de passerat pensionsåldern. Hos oss på Veteranpoolen disponerar de över sin egen tid och väljer själva ut de projekt de vill åta sig. Det innebär att du när du anlitar en snickare genom Veteranpoolen alltid kan vara tryggt förvissad om att du får kunnig och engagerad hjälp med ditt snickeriprojekt.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Stockholm Bromma, Järfälla, Solna
Snickare Snickare
INTRESSEANMÄLAN Snickare