Barnvakt i Stockholm Bromma, Järfälla, Solna

Letar er familj efter en pålitlig barnvakt? I så fall kan vi på Veteranpoolen hjälpa dig med barnpassning från 5 år och äldre. I vår resurspool finns många erfarna barnvakter som kan finnas till för er familj när än ni behöver det. Vi servar Akalla, Bromma, Ekerö, Hässelby, Järfälla, Kista, Solna, Spånga, Sundbyberg och Vällingby.

Du kan känna dig trygg när du anlitar Veteranpoolens tjänster. Våra veteraner är alla pensionerade med lång erfarenhet av barn och barnomsorg. Många har arbetat professionellt som pedagoger tidigare medan andra har gedigen erfarenhet genom egna barn och barnbarn. De erbjuder flexibla tjänster vilket innebär att de anpassar sig efter er familjs aktuella behov. Behöver ni hjälp av en barnvakt någon enstaka gång när ni ska på fest eller måste jobba över så kan ni anlita oss. Det gäller också kontinuerliga uppdrag, våra barnvakter kan arbeta hos er regelbundet varje vecka om ni behöver hjälp med hämtning från förskolan eller skjuts till barnens fritidsaktiviteter.

Exempel på saker vår barnvakt kan göra för er familj:

  • Hämta och lämna på skola/förskola
  • Laga mellanmål och middag
  • Passa barnen kvällstid
  • Skjutsa till fritidsaktiviteter
  • Hjälpa till med läxorna

Så här går du tillväga för att anlita en barnvakt via Veteranpoolen

Fyll antingen i det kontaktformulär som du hittar på hemsidan eller kontakta vårt lokalkontor. Om du är bosatt i västra Stockholm ska du vända dig till vårt lokalkontor som ligger i Bromma. Vårt distrikt innefattar Akalla, Bromma, Ekerö, Hässelby, Järfälla, Kista, Solna, Spånga, Sundbyberg och Vällingby.

Du når oss på lokalkontoret på telefonnummer 08-410 011 30, eller mobilnummer 072-174 15 95. Du kan också skicka ett mail till stockholm.vaster@veteranpoolen.se så hör vi av oss till dig.

Vi vill gärna att du berättar för oss om familjens behov så att vi får de bästa förutsättningarna för att hitta en passande barnvakt åt er. Vi kan dessutom se till att det alltid är samma veteran som kommer vid kontinuerligt uppdrag.

Våra veteraner är pensionärer som valt att fortsätta arbeta för att de vill och kan. Genom att arbeta för Veteranpoolen kan de själva disponera över sin egen tid och välja ut de uppdrag de vill åta sig. När du anlitar en barnvakt via Veteranpoolen kan du alltså vara säker på att du får hjälp av en engagerad person som valt att finnas till hands för just din familj.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Stockholm Bromma, Järfälla, Solna
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN