Fönsterputs i Stockholm Bromma, Järfälla, Solna

Har du fönster som behöver putsas? Om du använder dig av Veteranpoolens tjänster behöver du inte göra det själv. Vi servar inte bara Bromma, Järfälla och Solna, utan även Akalla, Ekerö, Hässelby, Kista, Spånga, Sundbyberg och Vällingby. Hos oss arbetar veteraner med lång erfarenhet av och stort kunnande inom fönsterputsning. Vi tar oss an alla slags uppdrag, både stora och små men alla fönster ska vara inåtgående. Veteranen behöver också en sk. A-stege. Önskar du regelbunden hjälp kan vi dessutom se till att samme veteran kommer hem till dig och utför arbetet varje gång, för bästa resultat.

Om du vill effektivisera vårt arbete plockar du bort krukor och prydnadssaker från dina fönsterbrädor, samt ta ned gardinerna, innan vi kommer hem till dig. Vi gör gärna även detta åt dig.

När vi arbetar hos dig använder vi oss av det material som du tillhandahåller. Om det är något som fattas eller behöver kompletteras kan vi gärna hjälpa till med inköpen eller ge råd. Vi kan också hyra ut mer avancerade verktyg som kan tänkas behövas.

Så här går du tillväga för att få hjälp med fönsterputsning i nordvästra Stockholm:

Du kan vända dig till vårt lokala kontor för Stockholm Väster  genom att ringa telefonnummer 08-410 011 30 alternativt 072-174 15 95. Du kan också enkelt komma i kontakt med oss genom kontaktformuläret för intresseanmälan här på sidan. Från vårt kontor i Bromma servar vi följande områden: Bromma, Ekerö, Hässelby, Järfälla, Kista, Solna, Spånga, Sundbyberg och Vällingby.

Vi har de resurser som krävs för att kunna erbjuda en tjänst i just ditt område. Beroende på hur uppdraget ser ut kommer vi att välja ut en passande veteran anpassad till just dina behov. Av säkerhetsskäl använder våra veteraner endast vanliga trappstegar. Krävs en byggnadsställning för höga höjder kan en sådan hyras genom oss.
Veteranpoolen består av erfarna och kompetenta veteraner som passerat pensionsåldern med en önskan om att kunna fortsätta erbjuda sina tjänster. Hos oss kan de göra det på sina egna villkor, de väljer själva ut sina uppdrag baserat på intresse och tillgänglighet. De är mycket uppskattade bland våra kunder för sitt engagemang och sin noggranna service.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Stockholm Bromma, Järfälla, Solna
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN