Städning i Stockholm Bromma, Järfälla, Solna

Bor du i Stockholm och söker en kompetent städhjälp i till exempel Bromma, Järfälla eller Solna?
Vi på Veteranpoolen har de rätta resurserna. Från vårt kontor i Bromma servar vi även följande orter med städservice: Ekerö, Hässelby, Kista, Spånga, Sundbyberg och Vällingby. Våra veteraner har lång erfarenhet av och kunskap inom hemstädning. Vi kan se till att det alltid är samma veteran som sköter städningen om du vill ha regelbunden service, för att göra arbetet mer effektivt.
Vi erbjuder en flexibel tjänst och anpassar oss efter just dina behov. Det är en fördel om din städhjälp bor nära dig, vi har många tillgängliga veteraner i vårt distrikt vilket ökar tillgängligheten. Du kan anlita Veteranpoolen för stora och små uppdrag, vid enstaka tillfällen såsom innan eller efter en stor fest, samt kontinuerligt varje vecka eller månad.

Exempel på vad vi kan göra under ett vanligt veckostädningsuppdrag:

  • Dammsuga golv och mattor
  • Putsa speglar
  • Moppa golv
  • Städa badrum och toalettutrymmen
  • Rengöra vitvaror och köksinredning
  • Dammtorka hyllor och möbler

Fönsterputsning ingår inte i städtjänsten men går självklart utmärkt att lägga till som en separat beställning.

Så här beställer du städning i Bromma, Järfälla, Solna:

På vår hemsida kan du snabbt komma i kontakt med oss genom att göra en intresseanmälan via webbformuläret. Då kommer vi snarast möjligt att kontakta dig för att diskutera detaljer.
Du kan också kontakta vårt lokalkontor för västra Stockholm i Bromma på telefonnummer 08-410 011 30 eller 072-174 15 95. Våra öppettider för Brommakontoret är 09-17 måndag-torsdag, och 09-14 på fredagar.

Berätta för oss hur ofta du vill ha städat och hur stort huset är. Vi kommer då att leta efter en veteran som passar just ditt uppdrag. Veteranen använder sig av de städredskap du har hemma, se därför till att ha bland annat en fungerande dammsugare och rengöringsmedel. Vi kan också hjälpa dig med inköpen om du är osäker.
Efter första städningen kommer vi att veta hur lång tid kommande uppdrag hos dig kommer att ta, första städningen tar oftast lite längre tid än de följande.

Våra veteraner är pensionärer som har valt att fortsätta arbeta för att de vill och kan. De väljer själva sina uppdrag och disponerar över sin egen tid när de arbetar för Veteranpoolen. Det är också en trygghet för dig som anlitar våra tjänster, du vet att den hjälp du får hem till dig är både engagerad och pålitlig.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Stockholm Bromma, Järfälla, Solna
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN