Hemservice i Stockholm Bromma, Järfälla, Solna

När äldre släktingar och anhöriga åldras kan de få det allt svårare att klara av vardagen i det egna hemmet. Ibland kan det handla om att det bara behövs lite extrahjälp då och då.

Oavsett behov så finns vi på Veteranpoolens hemservice där för er som har en äldre anhörig boende i västra Stockholm. Bor ni själva långt ifrån den äldre kan det vara stressigt att veta att denne behöver vardaglig hjälp som övrig familj kanske inte alltid hinner ge på grund av distanser och dagligt arbete. Veteranerna som arbetar inom vår hemservice kan avlasta er när det behövs.

Veteranpoolen har tagit fram en välfungerande lösning vi kallar ”äldre hjälper äldre”. Vi har många veteraner som erbjuder service i Stockholm Västra-regionen, närhet är viktigt eftersom att det då blir enklare med hemservicen av praktiska skäl. De anpassar alltid sitt arbete efter kundens behov, och kan finnas där såväl vid enstaka tillfällen, som när den äldre behöver skjuts till läkaren, som regelbundet.

Vad kan vi på Veteranpoolen göra för er anhörige?

  • Ge service i hemmet – tvätta, städa, laga mat och stryka, till exempel. Vi kan även skotta snö, byta glödlampor och klippa gräs, allt efter behov för dagen.
  • Ge socialt stöd och aktivera – Motivera till anpassade fysiska aktiviteter såsom promenader och små utflykter, eller ta en fika på stan.
  • Skjutsa och ledsaga – följa med till läkare, möten och apotek samt skjutsa till fritidsaktiviteter.

Hur beställer ni vår hemservice?

Det är enkelt att beställa hemservice hos oss på Veteranpoolen. Du kontaktar vårt lokalkontor för Stockholm Västra i Bromma. Det kan du göra via telefon på 08-410 011 30 eller 072-174 15 95 under våra öppettider måndag till torsdag 09-17, och fredagar 09-13. Vi servar följande orter: Bromma, Ekerö, Hässelby, Järfälla, Kista, Solna, Spånga, Sundbyberg och Vällingby.

Tack vare vår stora resurspool av veteraner är chanserna goda att hitta kompetent och passande hemservice i just ditt närområde. När du kontaktar oss vill vi gärna ha så mycket information som möjligt om din äldre närstående. Det gör att vi bättre kan matcha ihop rätt veteran med rätt person. Vill ni så kan ni få ett par passande kandidater att välja mellan till att börja med. På Veteranpoolen värdesätter vi gemensam trivsel, och vi ser till att samme veteran återkommer till er anhörige varje gång vid återkommande uppdrag.

Hur uppdraget ser ut bestämmer ni själva. Det kan handla om flera gånger i veckan eller bara någon gång emellanåt. Vi rekommenderar dock att uppdraget ska vara minst en timme långt per tillfälle för största möjliga utbyte.

Alla veteraner som arbetar med vår hemservice är i pensionsåldern. De har lång livserfarenhet och de äldre tycker ofta att det är trivsamt att få service av någon som är nära i ålder då det innebär gemensamma intressen och upplevelser. Våra veteraner väljer själva sina uppdrag omsorgsfullt och disponerar själva över sin tid. De behöver inte stressa iväg efter slutfört uppdrag hos den äldre utan levererar pålitlig service av hög kvalitet. De kan alla legitimera sig med en särskild legitimation som vi utfärdar, för er bekvämlighets skull.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Stockholm Bromma, Järfälla, Solna
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN