Gräsklippning i Stockholm Bromma, Järfälla, Solna

Bor du i Stockholm och letar efter någon som kan klippa gräset, eller kanske utföra annat trädgårdsarbete? I så fall kan du kontakta oss på Veteranpoolen. Vi servar Akalla, Bromma, Ekerö, Hässelby, Järfälla, Kista, Solna, Spånga, Sundbyberg och Vällingby. Våra veteraner har lång erfarenhet av trädgårdsarbeten av alla dess slag. Det kan röra sig om ett engångsprojekt så som trimning av en häck eller löpande gräsklippning. Dessutom kan du använda rut-avdraget för att minska dina kostnader för de flesta av tjänsterna.

Vi har skickliga och kunniga veteraner med många olika kompetenser i vår region, det gör det lättare för dig att få den hjälp just du behöver. Vi anpassar alltid våra tjänster efter dina behov, och vill du ha hjälp återkommande ser vi dessutom till att samme veteran utför arbetet varje gång för bästa resultat.

Några saker du kan få hjälp med av oss är: 

  • Klippa gräset
  • Trimma häckar och buskage
  • Sätta plantor
  • Rensa ogräs
  • Kratta löv
  • Beskära träd

Så här enkelt kan du hyra gräsklippning via Veteranpoolen:

Du kan göra en intresseanmälan direkt på sidan med hjälp av det kontaktformulär som finns där, så återkommer vi till dig. Det går också utmärkt att direkt kontakta vårt lokalkontor i Bromma som du hittar på Västerled 14. Enklast kontaktar du oss genom att ringa 08-410 011 30 eller 072-174 15 95. Vi har öppet måndag-torsdag 9-17 och fredagar 9-13. Lokalkontoret i Bromma servar Akalla, Bromma, Ekerö, Hässelby, Järfälla, Kista, Kungsängen, Solna, Spånga, Sundbyberg och Vällingby.

När du kontaktar oss vill vi gärna att du specificerar vad du vill ha hjälp med och hur ofta. Det gör det lättare för oss att hitta bäst kompetens för uppdraget. Vår veteran använder sig av de redskap du tillhandahåller, om du behöver inköpsråd eller hjälp att handla bistår vi gärna med vår kunskap.

Veteranerna som arbetar för oss på Veteranpoolen är alla pensionärer som har fortsatt att arbeta för att de vill och kan. När de erbjuder sin kompetens via Veteranpoolen väljer de själva ut sina uppdrag och disponerar över sin egen tid. Det betyder att du kan anlita oss tryggt förvissad om att du får kunnig och pålitlig hjälp i din trädgård.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Stockholm Bromma, Järfälla, Solna
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN