Barnvakt i Sundsvall

Är du i behov av barnvakt i Sundsvall eller Timrå området? Via Veteranpoolen ges du möjligheten att boka erfaren och duktig personal inom barnomsorg som på bästa sätt hjälper dig att lösa vardagen när det gäller passning av barn. Inom vår resurspool finns personal som tidigare har jobbat på skola och förskola och andra som har blandad erfarenhet från barnverksamhet. Gemensamt för alla veteraner inom vår pool är deras vana och kunskap inom barnpassning. Våra barnvakter tar sig an alla möjliga typer av uppdrag och från vår sida är det absolut viktigaste att du som kund ska känna dig trygg i valet av att boka barnpassning via Veteranpoolen.

Här följer ett litet urval av tjänster som våra barnvakter ofta anlitas till:

  • Att hämta och lämna på förskola/skola
  • Att laga mat till barnen
  • Att följa med barnen på fritidsaktiviteter
  • Att passa barnen på kvällen
  • Att fungera som läxsstöd för barnen

Såhär gör man för att boka barnvakt i Sundsvall eller Timrå via Veteranpoolen

Anmäl gärna ditt intresse direkt på hemsidan via enkäten som ska fyllas i. När vi har tagit emot denna och gått igenom dina behov och önskemål kommer vi att återkomma till dig med förslag till uppdraget. Det går även bra att ringa in till oss på kontoret under dagtid måndag till fredag på telefonnummer 060-744 53 00 eller mobil 0765-17 60 12 alternativt 0765-17 60 11. Vill man maila in sin förfrågan gör man det till sundsvall@veteranpoolen.se.

Allt för din trygghet som förälder

För oss på Veteranpoolen är det av yttersta vikt att våra kunder känner sig trygga och bekväma med sin veteran. Därför får ni alltid möta personen innan ett eventuellt uppdrag påbörjas, för att på bästa sätt känna av kemin mellan er och ta rätt beslut. Vi är även noga med att ni ger oss en god bild av era behov och önskemål innan vi sätter igång processen med att hitta en lämplig barnvakt. Tänk på detta när ni hör av er till oss, låt inga detaljer gå förbi utan berätta om er situation inom familjen så ska vi på bästa sätt hitta en lösning till er som kommer underlätta vardagen!

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Sundsvall
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN