Snickare i Uppsala

Letar du efter en erfaren snickare i Uppsalatrakten? Hos oss på Veteranpoolen hittar du flera professionella hantverkare som gärna hjälper dig med snickeriarbeten i hemmet.

Veteranpoolen erbjuder dig kunniga och erfarna snickare med många års erfarenhet av snickeriarbete. Vi hjälper gärna till med hela byggprocessen, allt från konstruktionsarbete och inköp samt hemleverans av byggmaterial till bortforsling av byggavfall när arbete är klart.

JUST NU – SPECIALRABATT!

Under januari-februari 2019 erbjuder vi en rabatt om 30 kronor per timme (före ev. ROT-avdrag) för dig som bokar snickeritjänster genom Veteranpoolen Uppsala. Erbjudandet gäller dig som bokar din tjänst innan sista februari, med reservation för eventuell fullbokning.

Gör så här för att nyttja erbjudandet:

 • Fyll i ditt postnummer och klicka på ”Gör intresseanmälan”.
 • Fyll i dina kontaktuppgifter och beskriv uppdraget.
 • I fältet ”Ev. rabattkod” – ange koden VPHANTVERK.
 • Vi återkopplar till dig inom kort med ev. kompletterande frågor och information. Om allt känns bra går vi vidare och utför uppdraget.
Här ser du några exempel på vad vi kan göra:
 • Bygga en altan
 • Byta fönster
 • Byta dörrar
 • Sätta upp eller ta ner innerväggar
 • Byta panel på husets fasad

Vi använder oss av dina verktyg när vi arbetar. En del arbeten kräver mer avancerade verktyg, till exempel borrhammare eller motorsåg. Har du inte sådana verktyg kan du hyra dem genom oss. Behöver du tips eller inköpsråd bistår vi gärna med vår kunskap, vi kan även hjälpa dig med de nödvändiga inköpen om det avtalats på förhand. Våra snickare vet precis vilka byggvaruhus som har det material ditt byggprojekt behöver.

Så här anlitar du en snickare i Uppsala:

 • Du kan välja mellan att fylla i formuläret för intresseanmälan här på hemsidan eller så ringer du vårt lokalkontor i Uppsala på 018-12 36 40 eller 070-957 06 45. Alternativt kan du maila oss på uppsala@veteranpoolen.se.
 • Tala om för oss vad du vill ha hjälp med, när du önskar sätta igång arbetet och en ungefärlig beskrivning av arbetets omfattning.

När vi har fått dina önskemål går vi igenom vår pool för att finna rätt person till ditt uppdrag. Den veteran vi väljer ut kontaktar sedan dig och ni går tillsammans igenom vad som ska göras. Du får därefter en offert från Veteranpoolen i Uppsala att ta ställning till. När denna godkänts av dig är det bara att sätta igång.

Vetetranpoolen består av kompetenta pensionärer med långa yrkesliv bakom sig som har valt att fortsätta arbeta även efter pensionen för att de vill och kan. Hos Veteranpoolen disponerar de själva över sin tid och väljer ut sina uppdrag baserat på tillgänglighet. Deras engagemang, stora kunskap och långa erfarenhet är mycket efterfrågad bland våra kunder.

Vi förmedlar snickare till följande orter: Arlanda, Bålsta, Enköping, Hallstavik, Knivsta, Märsta, Öregrund, Östhammar, Rimbo, Sigtuna, Uppsala och Väddö.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Uppsala
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN