Städning i Uppsala

Om du behöver hjälp med städning av ditt hem är du välkommen att kontakta oss på Veteranpoolen i Uppsala. Hos oss finner du veteraner med lång erfarenhet av och kunskap inom lokalvård.

När du bokar städning genom oss försöker vi se till att det alltid är samma veteran som kommer hem till dig och städar. Vi värdesätter att kunna erbjuda dig en flexibel städservice och anpassar naturligtvis vårt arbete efter just dina behov. Du kan anlita oss både för enstaka uppdrag som en storstädning, och kontinuerligt.

Med vår veckostädtjänst gör vi vanligen följande:

  • Dammsuger golv och mattor
  • Moppar golv
  • Tömmer papperskorgar
  • Dammtorkar möbler, hyllor och lampor
  • Rengör badkar/dusch samt toalett, handfat och vitvaror
  • Putsar speglar
  • Torkar av köksskåp och vitvaror

Fönsterputs är en tilläggstjänst som du kan beställa genom oss separat.

När vi städar hos dig använder vi oss av den utrustning du har hemma. Behöver du hjälp med att köpa in städmaterial och rengöringsmedel kan vi komma med tips och råd på vad som behövs. Det kan till exempel vara bra att kontrollera att du har en fungerande dammsugare hemma innan vi kommer till dig.

Vill du anlita städhjälp i Uppsala gör du så här:

  • Du kan antingen fylla i enkäten för intresseanmälan på hemsidan eller ringa oss på kontoret i Uppsala på 018-12 36 40 eller 070-957 06 45. Det går även att maila oss på uppsala@veteranpoolen.se.
  • Berätta för oss om storleken på din bostad samt när och hur ofta du vill ha hjälp att städa den. Vi letar därefter rätt på en resurs i vår pool som passar för just ditt uppdrag.

Första gången vi kommer och städar hos dig kan det vara svårt att bedöma hur lång tid det kommer att ta. Efter vårt första besök är det därför enklare att uppskatta hur lång tid det tar att städa hos just dig.

Våra veteraner är avtals- eller ålderspensionärer som valt att fortsätta jobba genom oss på Veteranpoolen. Hos oss jobbar de på egna villkor och väljer sina uppdrag själva. De har en lång erfarenhet och stor kompetens som efterfrågas bland våra kunder.

Uppsalakontoret betjänar följande orter: Arlanda, Bålsta, Enköping, Hallstavik, Knivsta, Märsta, Öregrund, Östhammar, Rimbo, Sigtuna, Uppsala och Väddö

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Uppsala
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN