Målare i Värnamo

Är det dags att fräscha upp fönster eller fasader med ett lager färg? Om du vill ha tid över till annat kan vi på Veteranpoolen i Värnamo med omnejd hjälpa till att måla eller måla om det som behöver fixas. Vi hanterar både små och stora måleriarbeten, och alla våra målare är professionella målare eller personer med stor erfarenhet av måleri. De har den rätta kompetensen för att kunna utföra arbetet precis som du vill ha det, och kan även vara pålitliga rådgivare när det gäller val av olika typer av färg och verktyg.

För att få bra resultat av en målning är det förstås mycket viktigt med ett bra förarbete. Självklart kan vi hjälpa till även med detta. Vi utför då spackling, slipning och annat som behövs innan du kan sätta igång. Vi tar också hand om täckning av ytor som behöver skyddas från färgstänk.

Bra verktyg underlättar förstås. Har du inte alla verktyg hemma eller är osäker på vad som kan behövas, hjälper vi gärna till att skaffa material som färg, penslar, tvättvätskor.

För arbeten på högre höjd behövs en målarställning. En ställning ger säkrare arbete och betydligt bättre förutsättning för ett bra resultat! En sådan kan också hyras genom oss.

Exempel på måleriarbeten som vi kan utföra eller hjälpa till med:

  •  Fasad
  •  Fönster
  •  Listverk
  •  Altan och soldäck
  •  Innerväggar
  •  Staket

Det är lätt att kontakta Veteranpoolen i Värnamo:

  •  Antingen använder du dig av formuläret för intresseanmälan till höger eller ring till  vårt lokalkontor i Värnamo på 0370-43 080 (för Sävsjö/Vetlanda 0382-53030). Du kan  också skicka e-post till oss.
  •  Beskriv kortfattat vad det är du vill ha hjälp med. Ange också gärna om det är någon  särskild kompetens som behövs för arbetet.

När vi fått din intresseanmälan tar vi först fram rätt person för uppdraget. Vår medarbetare kontaktar dig för att i detalj gå igenom vad du vill ha gjort. När ni enats om omfattningen får du en offert från vårt kontor i Värnamo, och när allt är klart så startar vi arbetet.

De som arbetar för oss på Veteranpoolen är pensionärer som valt att fortsätta erbjuda sina tjänster för att de vill och kan, och utför gärna det där lilla extra som gör dig helt nöjd med vårt arbete. Våra veteraner väljer själva ut sina uppdrag baserat på tillgänglighet och intresse, därför kan du vara säker på att målaren som kommer hem till dig är både pålitlig och engagerad i projektet.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Värnamo
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN