Snickare i Västerås

I Västerås kan det påtagligt varierande klimatet gå hårt åt fasad och ytterpanelen på huset. Ofta kan det ta litet tid innan vi bestämmer oss för att göra något åt bristerna. När du fattat ditt beslut, kontakta Veteranpoolen.
Här finns kompetenta yrkesmän med ett helt livs erfarenhet inom bygg och snickeri. Här finns också händiga personer som har haft snickeri som fritidssysselsättning länge genom olika hobbyprojekt.
Vi matchar ditt behov med den veterankompetens som finns hos oss. När det gäller materialinköp eller själva byggprocessen hjälper vi gärna till vid inköp och frakt. Vi transporterar materialet dit du vill ha det och kan också forsla bort avfallet.
Har du rätt verktyg och maskiner använder vi dem. Saknar du något hjälper vi gärna till och ger tips och råd om var någonstans du kan hitta det du behöver. Vid större projekt kan man behöva mer kraftfulla maskiner: borrhammare, motorsåg eller slipmaskin. Om du behöver komplettera genom att hyra någon maskin hjälper vi dig att hitta rätt och du kan i regel hyra maskinen av oss. Skall arbetet utföras högre upp krävs även en godkänd arbetsplattform.
Vi har kompetens för de flesta snickeriarbeten.

Det kan till exempel gälla att:
  • Byta dörrar och fönster
  • Bygga ny altan
  • Bygga upp och ta ner innerväggar
  • Byta fasadpanel
  • Sätta upp lister
  • Bygga ett uthus eller garage

De flesta hushållsnära tjänster kanfortfarande få sk ROT-avdrag. Observera också att arbetsgivaravgiften är lägre för våra veteraner och att våra priser därför blir klart konkurrenskraftiga.

Lätt att anlita snickare via Veteranpoolen

Fyll i intresseanmälan eller ring till det lokala kontoret. Ge oss information om uppdraget. Vi hittar då en lämplig veteran som kontaktar dig. Ni bestämmer tillsammans en lämplig tid för att gå igenom uppdraget. Redan i detta skede kan veteranen vara till stor nytta som hjälp i planeringen av arbetet, till exempel vid ritning och konstruktion. Du får även en offert från oss.
Veteranerna i Veteranpoolen är alla pensionärer med hög kompetens inom sina respektive områden. De arbetar på sina egna villkor och har stor frihet att välja sina uppdrag. Här finner du alltså en unik möjlighet att engagera verkligt kompetenta personer till just ditt snickeriprojekt.
Vi servar följande orter: Barkarö, Gryta, Hallstahammar, Hökåsen, Kolbäck, Köping, Kungsör, Nortuna, Skultuna, Västerås och Västermalm.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Västerås
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN