Barnvakt i Växjö

Är er familj i behov av en barnvakt i Växjö? Kontakta oss på Veteranpoolen. Hos oss arbetar människor med stor kompetens inom och erfarenhet av pedagogik och barnomsorg, både genom yrkesbakgrund och egna barn och barnbarn.

Hos oss kan er familj hitta en trygg extra farmor eller mormor som gärna hoppar in och hjälper till även vid kort varsel. Behöver du till exempel hjälp med att hämta barnen på skola och dagis, eller ska ni på fest? Då finns vår veteran här för dig. Vi arbetar utifrån er familjs specifika behov och önskemål med största möjliga flexibilitet.

Du kan till exempel anlita oss för att:

  • Hämta på skola eller dagis/fritids
  • Laga mat eller mellanmål åt barnen
  • Hjälpa till med läxläsning
  • Passa barnen under kvällar och helger
  • Skjutsa till och från fritidsaktiviteter

Många föräldrar heltidsarbetar och har inte alltid släktingar eller vänner tillgängliga när de behöver hjälp med barnvakt. Det är då vi på Veteranpoolen finns till hands. Vi tillgodoser era behov. Vi prioriterar er bekvämlighet och trygghet, därför är det alltid samma barnvakt som kommer hem till er på kontinuerliga uppdrag.

Anlita barnvakt genom Veteranpoolen

Du kommer lättast i kontakt med vår service genom att ringa direkt till vårt kontor i Växjö på telefonnummer 0470-72 33 94 och beskriva ditt ärende. Du kan också fylla i webbformuläret här på hemsidan så återkommer vi till dig.
När du kontaktar oss berättar du om din familjs behov, hur många barn som finns i hushållet och om ni har några speciella önskemål. Efter att vi har skapat oss en bild av uppdragets omfattning går vi igenom våra resurser för att hitta en lämplig veteranbarnvakt som passar just er familj. Vi väljer ofta ut ett par stycken som ni får möjlighet att träffa innan ni bestämmer er. Personkemin är viktig. Sedan planerar ni tillsammans med veteranen hur ni ska gå vidare och när uppdraget skall börja.

Veteranerna som arbetar för Veteranpoolen är alla pensionärer som utför sina uppdrag med den kompetens och skicklighet som bara kan fås genom ett långt yrkesliv och erfarenhet. De har fortsatt att arbeta för att de vill och kan, och väljer dessutom själva ut de uppdrag de vill åta sig. Det här fungerar också som en garanti för dig, när du anlitar våra tjänster vet du att du får en engagerad och motiverad barnvakt som du kan lita på.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Växjö
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN