Hemservice i Vetlanda

Många av oss som är mitt i livet har anhöriga som börjar bli äldre och kan behöva hjälp med vardagssysslor i hemmet. Ansvaret medför stress och oro och man upplever också dåligt samvete för att man inte hinner med. Men det finns ett alternativ – Veteranpoolens hemservice, som tack vare RUT-avdraget även blir mycket kostnadseffektivt.

Vi anpassar tjänsten efter behov, men kan i Vetlanda hjälpa dig med:

  • Service – städ, tvätt & stryk, handla eller laga mat.
  • Socialt – aktivering, ledsagning, motivation, stimulans till självhjälp och glädje.
  • Övrigt – gräsklippning, snöskottning, fönsterputs, enklare hantverk, målning

Hur fungerar det?

Du kontaktar vårt lokala kontor där du bor och beskriver ditt eller dina anhörigas behov. Vi matchar uppdraget med vår personal och vi tar hänsyn till både gemensamma intressen och närhet till där du bor. Du som kund får träffa en eller flera av vår personal innan du bestämmer dig. Det är viktigt att allt ska kännas tryggt för dig och att personkemin stämmer. All vår personal bär legitimation och kan legitimera sig för närstående och anhöriga. Uppdragets omfattning och längd bestämmer du. Det enda minimikrav på uppdragets längd är 1 timme/gång. Läs mer om praktiska saker att vara kund hos oss här.

Varför Veteranpoolen Vetlanda?

Veteranpoolens hemservice har varit ett framgångskoncept sedan starten. Anledningen är att vi har en gedigen erfarenhet om vad det innebär att vara äldre, barn till äldre eller nära anhörig. Vår framgång bygger på:

  • Stor insikt och förståelse för vad det innebär att bli äldre
  • Senior personal med erfarenhet, igenkännande och ökat socialt utbyte.
  • Skräddarsydda lösningar efter dina, eller din anhörigs, behov
  • Trygghet – samma person/er kommer varje gång.

Kvalitetstid

Som anhörig får man tid att umgås istället för att stressa runt i olika ärenden
Vår personal jobbar gärna med att hjälpa äldre med det där lilla extra som underlättar vardagen och bryter ensamheten, exempelvis följa med till läkaren, laga lunch och vara sällskap vid måltider, handla eller att gå på en promenad någon gång i veckan. När uppdraget är utfört stressar vi inte vidare till nästa.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Vetlanda
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN