Veteranen Lars gästar Nyhetsmorgon i TV4

Veteranen Lars gästar Nyhetsmorgon i TV4

Hallå där…  Lars Hanson, 65-årig veteran från Eskilstuna, som besökte TV4:s Nyhetsmorgon för att prata om trenden att allt fler pensionärer väljer att fortsätta jobba.

Inslaget började 07:40, hur tidigt fick du gå upp?

– Jag klev upp tjugo i fem och körde in till studion. Sen hann jag äta frukost i TV4:s matsal. Jag hamnade bredvid tv-doktorn, Mikael Sandström. Han var väldigt pratsam och nyfiken på vad jag skulle prata om i TV.

Nyhetsmorgon är i direktsändning, fick du i förväg reda på vilka frågor du skulle få?

– Dagen innan ringde en kille och berättade om temat och vilka som skulle finnas i studion, och praktiska saker som vart man parkerade bilen. Mer förberedelser än så var det inte. För första gången någonsin satte dom smink på Lasse Hansson, sen fick jag stå och vänta i kulisserna. Trettio sekunder innan sändning gick vi rakt ut på scengolvet. Men det var inga problem. Jag hade snackat ihop mig med den andra gästen, och vi hade samsyn i att alla som vill fortsätta jobba bör få göra det.

Hur skulle du sammanfatta den här upplevelsen?

– Framförallt tror jag det här var nyttigt för Veteranpoolen. Det är fortfarande okänt för många pensionärer att det går att fortsätta jobba på det här sättet. Jag har själv fått 7-8 samtal från gamla bekanta som såg inslaget och blev intresserade. Det gäller att vi som jobbar genom Veteranpoolen pushar på lite, och berättar att den här möjligheten finns.

Se inslaget – klicka här!

Är du pensionär eller kommer bli det inom kort? Vill du också fortsätta jobba fast inte heltid och själv välja dina uppdrag? Skriv in dig hos oss på Veteranpoolen. Vi storsatsar och rekryterar över 2 500 pensionärer i hela landet. Fyll gärna i en ansökan online eller ring ditt kontor. 

PRENUMERERA PÅ JOBBTIPSET

Få smarta tips om jobb och pension, intressanta reportage och lediga uppdrag direkt till din inbox.

BLI VETERAN

Det är enkelt att komma igång, gör en intresseanmälan till ditt närmaste kontor, så återkopplar vi till dig med mer information inom kort!