Ladda upp med mer egentid i höst

Ladda upp med mer egentid i höst

Oktober är en intensiv månad för både avslut och uppstart av nya spännande projekt. Men fastna inte i alla måsten – anlita oss och få mer tid över till det du gillar att göra. 

Sista rycket i trädgården
Efter en lång härlig säsong i trädgården är det nu dags för sista rycket och listan blir lätt lång. Gräset ska klippas till en bra nivå för övervintring, ömtåliga växter ska skyddas, löv och barr krattas bort och rutten frukt ska tas om hand. Men vi står som vanligt redo att hjälpa dig göra höstfint i din trädgård.
Uteprojekt blir inneprojekt
Många altaner har vi byggt och lika många fasader har vi målat. Men än finns det tid att göra fler projekt utomhus även om vi nu börjar flytta in och hjälpa till med allt från måleri till snickeri och bygg. Stora och små insatser. Så hur ser dina göra-om-hemma-planer ut i höst? Våra hantverkare är startklara!
Rent och fräscht hemma
Börjar det bli dags att boka in lite hjälp med löpande veckostädning, fönsterputsning eller storstädning? Vi kan konsten att få ett hem skinande rent. Bokar du löpande städning av oss så är det alltid samma person som kommer till dig. Så du kan känna dig trygg med vem som jobbar hemma hos dig (om du till exempel är på jobbet) och att resultatet blir detsamma varje gång. Vi kommer varje vecka, varannan vecka eller så ofta du önskar.
Smidigt med RUT och ROT direkt på fakturan
Vi ser självklart till att du får rut- eller rotavdraget redan på fakturan från oss, så du slipper tänka på det. Och självklart har vi trygga och säkra rutiner för att jobba inne nu när hösten kommer.
Så fyll på med lite mer härlig egentid i höst och boka in vår hjälp idag!