Alla yrken går i pension. Gissa var de jobbar nu?

Alla yrken går i pension. Gissa var de jobbar nu?

Allt fler företagare, stora och små i alla branscher väljer att anlita oss när de behöver bemanna upp. Och allt fler hakar på trenden att kombinera jobb och pension för att det är kul. Det betyder att du i stort sett hittar alla yrkeskategorier hos oss. Dessutom med svårslagen erfarenhet och flexibilitet på dina villkor.

Våra proffsiga och erfarna veteraner anlitas flitigt för alla slags uppdrag. Det finns nästan inget uppdrag vi inte kan bemanna. Hos oss jobbar allt från arkitekter, säljare, löneadministratörer, chaufförer, lagerarbetare till receptionister. För att nämna några!

Oavsett om ert behov är tillfälligt vid till exempel semester, sjukdom eller arbetstopp eller en mer löpande heltid eller deltid – eller bara ett par timmar då och då så löser vi det. Vi låser inte upp er med varken bindningstider eller startavgifter. Flexibiliteten är på era villkor.

Hur ser ert behov av extra bemanning ut inför hösten? Vem ringer ni när det kör ihop sig? Testa oss i höst. Vi finns i hela Sverige och har många laddade veteraner som står redo att rycka ut. Även vid kortare varsel.

PRENUMERERA PÅ JOBBTIPSET

Få smarta tips om jobb och pension, intressanta reportage och lediga uppdrag direkt till din inbox.