Det våras för trädgård och uteprojekt

Det våras för trädgård och uteprojekt

Våren letar sig sakta uppåt i landet och våra härliga veteraner står redo att ta i med både trädgårdshandskarna och hjälpa dig göra verkstad av dina renoverings- och byggplaner. 

Vi är redan i full gång att bygga altaner, tvätta och måla om fasader, laga staket och byta vindskivor. Och med varsam hand väcker vi grönskan till liv igen. Vi beskär träd efter konstens alla regler och vi förbereder trädgårdarna för en lång och härlig säsong.

Utejobb är tryggt och säkert
Att jobba ute i det fria är tryggt och säkert för alla. Dessutom är det både friskt och välgörande för kropp och själ. Precis som vanligt.

Få mer flyt i vardagspusslet
Har du inte tiden, kunskapen, orken eller lusten – eller vill du helt enkelt plocka russinen ur kakan och göra valda delar själv? Då finns vi här för dig. Vi hjälper gärna till löpande under hela säsongen – eller punktinsatser då och då. Med stora och med mindre uppdrag. Med vår hjälp får du mer flyt i vardagspusslet och mer tid för det du gillar att göra. Nu är det hög tid att boka in den hjälp du vill ha med säsongens projekt.

Just nu bokas våra hantverkare och trädgårdsexperter in för fullt, så gör intresseanmälan redan idag om du behöver hjälp med snickeri, måleri, trädbeskärning eller trädgårdsarbete. Vill du veta mer? Ring direkt till ditt lokala kontor.