En god jul ska inte stressas fram - vi fixar både julstäd och fönsterputs

En god jul ska inte stressas fram - vi fixar både julstäd och fönsterputs

En riktigt god jul ska inte stressas fram. Behåll lugnet och låt våra härliga veteraner hjälp dig med förberedelser som att städa och putsa fönster inför stundande högtider. Tjuvstarta julen och boka redan idag!   

Storstädning & fönsterputs – ett rent nöje för oss

Att kavla upp ärmarna och göra en rejäl storstädning och putsa alla fönster hemma är kanske inte alltid något man har varken tid eller lust att göra själv. Och det behöver man inte heller! Våra proffsiga veteraner rycker gärna ut och gör ditt hem skinande rent. Självklart skräddarsyr vi alla våra insatser helt efter dina egna önskemål. Svårare än så är det inte. Säkra ditt jullugn och boka in en skinande ren och fin jul.

Återkommande städning – årets smartaste julklapp

Nyårslöfte att stressa mindre? Behåll lugnet hela det nya året och låt oss ta hand om städningen löpande. Vi kommer varje vecka eller precis så ofta som du själv önskar. Och det är alltid samma person som städar hos dig så att du kan känna dig trygg med vem som jobbar i ditt hem och att resultatet alltid blir lika bra. Kanske är detta till och med årets julklapp till dig och din familj – så att ni får mer tid till det ni gillar.

Tjuvstarta julen och säkra ett nyårslöfte – boka storstädning och återkommande städning redan nu.

 

Några fördelar med vår städjänst
  • Vi jobbar helt efter dina önskemål
  • Det är alltid samma person som jobbar hos dig
  • Vi jobbar alltid utan stress
  • Alltid RUT-avdrag direkt på fakturan
  • Du kan boka löpande städuppdrag
  • Du kan boka tillfälliga uppdrag som storstäd och flyttstäd
  • … detta och mycket mer!
Vill du boka eller veta mer?

Välj det alternativ som passar in på dig och ange ditt postnummer för att komma igång med en intresseanmälan. Vill du höra av dig direkt till oss är du välkommen att kontakta ditt lokala kontor så hjälper vi dig!

Vad är du intresserad av?