När det är som gråast och mörkast ute så kliar det i många göra-om-hemma-fingrar runt om i landet. Dags att sätta upp de där sista listerna, måla i hallen eller kanske byta skåpsluckor i köket? Vi har fortfarande några lediga tider innan julen.

Snickeri och byggnation

Att göra om hemma kan vara både små insatser och lite större projekt. Allt från att skapa bättre förvaring i hallen eller lägga nytt parkettgolv till att riva en onödig vägg för att öppna upp för mer ljus. Hur ser dina planer och drömmar ut? Våra proffsiga hantverkare kan hjälpa dig med både större och mindre uppdrag när du vill göra om hemma. Och vi har fortfarande lediga tider för dig som vill ha jobbet klart i år!

Måleri

Efter en snabb trendspaning i färgens förtrollande värld kan vi konstatera att de jordnära färgerna är här för att stanna även nästa år. Även röda toner och pasteller. De blå dämpade färgerna håller i sig med accenter som piggt gult och lavendel. Våga vara kreativ lek fram både färg och form. Varför inte måla in både tak och lister i samma kulör som väggarna? Och våga strunta i trenderna också och följ ditt eget hjärta. Vi har fortfarande lediga tider för dig som vill ha vår proffsiga hjälp att skapa lite magi och måla om innan jul.

Tryggt och säkert i coronatider

Vi följer noggrant Folkhälsomyndighetens riktlinjer och jobbar säkert för att du som kund ska känna dig trygg. Vi ber att få påminna om att alltid hålla minst 1,5 meters avstånd och kontakta oss för ombokning om du, eller någon i ditt hushåll, får symptom överensstämmande med infektion i Covid-19.

Smidigt med ROT direkt på fakturan

Vi ser självklart till att du får ROT-avdraget redan på fakturan från oss om du har rätt till det, så du slipper tänka på det.