JOBBTIPSET - roliga uppdrag för pensionärer i Gävleborg

JOBBTIPSET - roliga uppdrag för pensionärer i Gävleborg

Allt fler pensionärer väljer att kombinera jobb och pension – och efterfrågan har aldrig varit högre. Under året har vi fått flera nya kollegor – men vi söker nu ytterligare 10 härliga pensionärer till vårt team. Hos oss kan du sommarjobba och få tid till allt det där andra också. Du bestämmer helt själv, utan att bli upplåst.

Pensionär = möjligheter

Att vara pensionär skapar möjligheter du kanske inte tänkt på. Nu kan du kombinera jobb och ledighet helt efter dina egna önskemål – utan att låsa upp dig. Hos oss väljer du själv ut de uppdrag du tycker låter intressanta och hur mycket eller lite tid du vill jobba från månad till månad. Du får ett rikare socialt liv och håller igång både kropp och knopp. Samtidigt som du får lön här och nu – fortsätter du även att spara in till din framtida pension.

Vad kan jag jobba med?

Våra kunder vill ha just vår hjälp med många olika saker – allt från gräsklippning och enklare omsorgsstädning till uppdrag som chaufförer, fastighetsskötare och inom ekonomi och administration. Du mixar precis som du vill. De flesta uppdragen är inte tunga – men många uppdrag ger dig en god dos av fysisk aktivitet. Vi jobbar i hela flera orter runt vårt kontor – men du jobbar oftast i närheten till din egen bostad – även om det är upp till dig att ta uppdrag en bit bort också såklart.

ROLIGA UPPDRAG JUST NU:
Trädgårdsskötsel – för både privata kunder och t ex bostadsrättsföreningar, ofta tillsammans i lag, från gräsklippning till trädbeskärning.
Hantverk – allt från att bygga altaner, laga steket till att måla om fasader – för privata kunder och företag.
Städ
 – ofta återkommande privata kunder som vill ha hjälp att veckostäda, storstäda eller putsa fönster.
Furulundsparken – många olika uppgifter under sommaren
Omsorgsstäd –
hjälpa äldre med enklare städning, tvätt och inköp, den sociala delen värderas högt.
Företagsbemanning
– inom många olika spännande branscher.

Provjobba och känn efter

Du är varmt välkommen att provjobba hos oss om du vill känna efter om det passar dig. Då kan du t ex följa med en kollega ut på ett uppdrag och se hur det  funkar och sedan bestämmer du om du vill fortsätta eller inte.

Vill du veta mer?

Får vi kontakta dig och berätta lite mer om hur det funkar och vilka uppdrag som kunde vara intressanta för just dig? Fyll i vårt enkla kontaktformulär här så hör vi av oss till dig inom någon dag. Vi blir såklart lika glada om du ringer 026-10 14 10 eller mailar gavle@veteranpoolen.se.

Ja kontakta mig gärna

LÄSTIPS!

ove

jobbonär

ekonomi

Vilka är vi på kontoret?

Jag som driver kontoret i Gävle heter Marcus Timan – på kontoret hittar du även mina två kollegor Carina och Nathalie – du hittar oss här!

Marcus Timan
Marcus Timan

PRENUMERERA PÅ JOBBTIPSET

Få smarta tips om jobb och pension, intressanta reportage och lediga uppdrag direkt till din inbox.

BLI VETERAN

Det är enkelt att komma igång, gör en intresseanmälan till ditt närmaste kontor, så återkopplar vi till dig med mer information inom kort!