Jobbonär i Lund - så funkar det

Jobbonär i Lund - så funkar det

Allt fler pensionärer väljer att kombinera jobb och pension – och efterfrågan har aldrig varit högre. Under året har vi fått flera nya kollegor – men vi söker nu ytterligare 12 härliga pensionärer till vårt team. Hos oss kan du sommarjobba och få tid till allt det där andra också. Du bestämmer helt själv, utan att bli upplåst.

Pensionär = möjligheter

Att vara pensionär skapar möjligheter du kanske inte tänkt på. Nu kan du kombinera jobb och ledighet helt efter dina egna önskemål – utan att låsa upp dig. Hos oss väljer du själv ut de uppdrag du tycker låter intressanta och hur mycket eller lite tid du vill jobba från månad till månad. Du får ett rikare socialt liv och håller igång både kropp och knopp. Samtidigt som du får lön här och nu – fortsätter du även att spara in till din framtida pension.

Vad kan jag jobba med?

Våra kunder vill ha just vår hjälp med många olika saker – allt från gräsklippning och enklare omsorgsstädning till uppdrag som chaufförer, fastighetsskötare och inom ekonomi och administration. Du mixar precis som du vill. De flesta uppdragen är inte tunga – men många uppdrag ger dig en god dos av fysisk aktivitet. Vi jobbar i hela regionen – men du jobbar oftast i närheten till din egen bostad – även om det är upp till dig att ta uppdrag en bit bort också såklart.

ROLIGA UPPDRAG JUST NU:
Trädgårdsskötsel – uppdrag hos både privata kunder och t ex bostadsrättsföreningar, allt från enklare gräsklippning till beskärning.
Omsorgsstäd – hjälpa äldre i hemmet med lättare städ, tvätt och inköp. Samma återkommande kunder med hög social samvaro.
Snickeri & måleri – främst uppdrag hos privata kunder som vill ha hjälp med att bygga altaner och måla om fasaden.
Bemanningsuppdrag – alla möjliga sorters uppdrag hos företagskunder, deltid.

Provjobba och känn efter

Du är varmt välkommen att provjobba hos oss om du vill känna efter om det passar dig. Då kan du t ex följa med en kollega ut på ett uppdrag och se hur det  funkar och sedan bestämmer du om du vill fortsätta eller inte.

Vill du veta mer?

Får vi kontakta dig och berätta lite mer om hur det funkar och vilka uppdrag som kunde vara intressanta för just dig? Fyll i vårt enkla kontaktformulär här så hör vi av oss till dig inom någon dag. Vi blir såklart lika glada om du ringer oss på 046 – 272 60 90 eller mailar lund@veteranpoolen.se.

Ja kontakta mig gärna

LÄSTIPS!

ove

jobbonär

ekonomi

Vilka är vi på kontoret?

Vi som driver kontoret i Lund heter Göran och Ann Dahl – du hittar oss här!

ft

 

Göran Dahl
Göran Dahl

PRENUMERERA PÅ JOBBTIPSET

Få smarta tips om jobb och pension, intressanta reportage och lediga uppdrag direkt till din inbox.

BLI VETERAN

Det är enkelt att komma igång, gör en intresseanmälan till ditt närmaste kontor, så återkopplar vi till dig med mer information inom kort!