JOBBTIPSET: företagsuppdrag - gör din grej eller prova nytt

JOBBTIPSET: företagsuppdrag - gör din grej eller prova nytt

Allt fler företag behöver flexibel förstärkning – vid semester, arbetstopp eller sjukdom. Är du administratör, ekonom, receptionist, chaufför, HR-expert, jurist eller lärare? En del uppdrag kräver erfarenhet och yrkeskompetens – men vi har gott om roliga uppdrag som du kan lära dig på plats som till exempel att vara zombie, inventera varor i butik eller hålla koll på attraktioner på ett nöjesfält.

En del uppdrag utförs i team och en del ensam. Det vanligaste är att man mixar både företagsuppdrag med t ex städning eller trädgårdsuppdrag. Vad passar dig bäst?

Så funkar det: Det är alltid du själv som väljer ut vilka uppdrag du är intresserad av att ta dig an – och du själv som styr hur mycket du vill jobba från månad till månad. Du får lön per timme och är självklart försäkrad. Vi arrangerar utbildningar och arbetar aktivt med att du ska vara trygg och säker oavsett vilken typ av uppdrag du är ute på. Jobbet bjuder också på en stor dos av social samvaro.

Vill du prata jobb med oss?

Få koll på vilka möjligheter till roliga extrajobb det finns nära dig – utan att du låser upp dig. Fyll i vårt kontaktformulär så återkopplar vi inom ett par dagar.

Ja jag vill veta mer – ring mig gärna

Lästips!

Kolmården

Volvocar

Guide

PRENUMERERA PÅ JOBBTIPSET

Få smarta tips om jobb och pension, intressanta reportage och lediga uppdrag direkt till din inbox.

BLI VETERAN

Det är enkelt att komma igång, gör en intresseanmälan till ditt närmaste kontor, så återkopplar vi till dig med mer information inom kort!