JOBBTIPSET: handyman - är du en fixare av rang?

JOBBTIPSET: handyman - är du en fixare av rang?

Det är få som slår dig på fingrarna när det gäller uppfästningar och du vet hur man monterar en Ikea-möbel utan att tappa humöret (oftast). Du är en händig person som älskar att fixa saker. Nu kan du få betalt för att göra det. Denna tjänst ingår i RUT-avdraget och har vuxit stort de senaste åren. Prova och se!

Våra kunder är både privata personer som behöver hjälp med enklare hantverk och praktiska saker hemma. Men även företag anlitar oss för olika insatser. En del uppdrag utförs i team med både andra yrkeshantverkare och handymans – men en del mindre uppdrag kan du åka på själv också om du vill.

Så funkar det: Det är alltid du själv som väljer ut vilka uppdrag du är intresserad av att ta dig an – och du själv som styr hur mycket du vill jobba från månad till månad. Du får lön per timme och är självklart försäkrad. Vi arrangerar utbildningar och arbetar aktivt med att du ska vara trygg och säker oavsett vilken typ av uppdrag du är ute på. Jobbet bjuder också på en stor dos av social samvaro.

Vill du prata jobb med oss?

Få koll på vilka möjligheter till roliga extrajobb det finns nära dig – utan att du låser upp dig. Fyll i vårt kontaktformulär så återkopplar vi inom ett par dagar.

Ja jag vill veta mer – ring mig gärna

Lästips!

Douglas

hantverk

PRENUMERERA PÅ JOBBTIPSET

Få smarta tips om jobb och pension, intressanta reportage och lediga uppdrag direkt till din inbox.

BLI VETERAN

Det är enkelt att komma igång, gör en intresseanmälan till ditt närmaste kontor, så återkopplar vi till dig med mer information inom kort!