JOBBTIPSET: gillar du att måla och tapetsera?

JOBBTIPSET: gillar du att måla och tapetsera?

Det är verkligen inte du som plockar fram tofsarna när det blir gardinbildning. Men du älskar ditt yrke och vill gärna fortsätta ett par år till. Här väljer du ut de uppdrag du gillar och styr omfattningen på ditt jobb i eget tempo. Inget krångel med egen firma. Bara måla!

Våra kunder är både privata personer som behöver hjälp med allt från att måla om fasaden till att tapetsera om ett rum. Men även företag anlitar oss för olika hantverksinsatser. En del uppdrag utförs alltid i team med andra yrkeshantverkare och handymans – men en del mindre uppdrag kan du åka på själv också om du vill.

Så funkar det: Det är alltid du själv som väljer ut vilka uppdrag du är intresserad av att ta dig an – och du själv som styr hur mycket du vill jobba från månad till månad. Du får lön per timme och är självklart försäkrad. Vi arrangerar utbildningar och arbetar aktivt med att du ska vara trygg och säker oavsett vilken typ av uppdrag du är ute på. Jobbet bjuder också på en stor dos av social samvaro.

Vill du prata jobb med oss?

Få koll på vilka möjligheter till roliga extrajobb det finns nära dig – utan att du låser upp dig. Fyll i vårt kontaktformulär så återkopplar vi inom ett par dagar.

Ja jag vill veta mer – ring mig gärna

Lästips!

Douglas

hantverk

PRENUMERERA PÅ JOBBTIPSET

Få smarta tips om jobb och pension, intressanta reportage och lediga uppdrag direkt till din inbox.

BLI VETERAN

Det är enkelt att komma igång, gör en intresseanmälan till ditt närmaste kontor, så återkopplar vi till dig med mer information inom kort!