JOBBTIPSET: är du elektriker, rörmokare eller murare?

JOBBTIPSET: är du elektriker, rörmokare eller murare?

Är du en fena på att kröka näsor, kan du allt om A V W eller har du stenkoll på hur mycket en droppe murarsvett kostar? Älskar du ditt yrke och vill fortsätta ett par år till? Välkommen till vårt härliga team. Här väljer du ut de uppdrag du gillar och styr omfattningen på ditt jobb i eget tempo. Inget krångel med egen firma. Bara köra!

Våra kunder är både privata personer som behöver hjälp hemma men även företag anlitar oss för olika insatser. En del uppdrag utförs alltid i team med andra yrkeshantverkare och handymans – men en del mindre uppdrag kan du åka på själv också om du vill.

Så funkar det: Det är alltid du själv som väljer ut vilka uppdrag du är intresserad av att ta dig an – och du själv som styr hur mycket du vill jobba från månad till månad. Du får lön per timme och är självklart försäkrad. Vi arrangerar utbildningar och arbetar aktivt med att du ska vara trygg och säker oavsett vilken typ av uppdrag du är ute på. Jobbet bjuder också på en stor dos av social samvaro.

Vill du prata jobb med oss?

Få koll på vilka möjligheter till roliga extrajobb det finns nära dig – utan att du låser upp dig. Fyll i vårt kontaktformulär så återkopplar vi inom ett par dagar.

Ja jag vill veta mer – ring mig gärna

Lästips!

Douglas

Fredriksson

hantverk

PRENUMERERA PÅ JOBBTIPSET

Få smarta tips om jobb och pension, intressanta reportage och lediga uppdrag direkt till din inbox.

BLI VETERAN

Det är enkelt att komma igång, gör en intresseanmälan till ditt närmaste kontor, så återkopplar vi till dig med mer information inom kort!