JOBBTIPSET: kört tunga fordon eller erfarenhet inom industri?

JOBBTIPSET: kört tunga fordon eller erfarenhet inom industri?

Är du pensionär och har tidigare arbetat inom industri eller har du kört tunga fordon? Då har vi många spännande uppdrag som väntar på dig.

Allt fler företagskunder anlitar oss för att få förstärkning vid både tillfälliga och lite mer långsiktiga behov. Idag har vi många roliga uppdrag inom industri och även för dig som har erfarenhet av att köra tunga fordon. Men vi har också många privata kunder som behöver hjälp med allt från trädgård, hantverk till hushållsnära tjänster. Hos oss kan du välja din egen perfekta mix. Ibland jobbar du tillsammans med andra i team och ibland själv.

Så funkar det: Det är alltid du själv som väljer ut vilka uppdrag du är intresserad av att ta dig an – och du själv som styr hur mycket du vill jobba från månad till månad. Du får lön per timme och är självklart försäkrad. Vi arrangerar utbildningar och arbetar aktivt med att du ska vara trygg och säker oavsett vilken typ av uppdrag du är ute på. Jobbet bjuder också på en stor dos av social samvaro.

Vill du prata jobb med oss?

Få koll på vilka möjligheter till roliga extrajobb det finns nära dig – utan att du låser upp dig. Fyll i vårt kontaktformulär så återkopplar vi inom ett par dagar.

Ja jag vill veta mer – ring mig gärna

Lästips!

Douglas

Steven

Guide

PRENUMERERA PÅ JOBBTIPSET

Få smarta tips om jobb och pension, intressanta reportage och lediga uppdrag direkt till din inbox.

BLI VETERAN

Det är enkelt att komma igång, gör en intresseanmälan till ditt närmaste kontor, så återkopplar vi till dig med mer information inom kort!