JOBBTIPSET: städning - enklare insatser eller ta i med städhandskarna

JOBBTIPSET: städning - enklare insatser eller ta i med städhandskarna

Städuppdragen blir allt mer populära bland nyblivna jobbonärer och du väljer själv om du vill ha de lite mer enkla uppdragen eller mer fart och fläk. Välkommen att prova och bestäm sedan vad som passar dig bäst. Och mixa som du vill!

Ättika är ett mirakelmedel som går att använda till allt från att göra rent en ugn till att hålla bilens rutor fria från frost. Kanske sitter du inne med fler smarta tips. Det vanligaste är att hjälpa en äldre person med enklare städning hemma 2-3 timmar varannan vecka. Ibland kan det även ingå att följa med ut på promenad eller ett ärende. Våra medarbetare kallar det för omsorgsstäd. Gillar du att ta i lite mer med städhandskarna – då är flyttstädning, stugstädning, storstädning och fönsterputs grejen för dig – ett fyspass med betalning.

Våra kunder är både privata personer och företag. En del uppdrag utförs i team men en del mindre uppdrag kan du åka på själv också om du vill.

Så funkar det: Det är alltid du själv som väljer ut vilka uppdrag du är intresserad av att ta dig an – och du själv som styr hur mycket du vill jobba från månad till månad. Du får lön per timme och är självklart försäkrad. Vi arrangerar utbildningar och arbetar aktivt med att du ska vara trygg och säker oavsett vilken typ av uppdrag du är ute på. Jobbet bjuder också på en stor dos av social samvaro.

Vill du prata jobb med oss?

Få koll på vilka möjligheter till roliga extrajobb det finns nära dig – utan att du låser upp dig. Fyll i vårt kontaktformulär så återkopplar vi inom ett par dagar.

Ja jag vill veta mer – ring mig gärna

Lästips!

Ann-Kristin

guide

PRENUMERERA PÅ JOBBTIPSET

Få smarta tips om jobb och pension, intressanta reportage och lediga uppdrag direkt till din inbox.

BLI VETERAN

Det är enkelt att komma igång, gör en intresseanmälan till ditt närmaste kontor, så återkopplar vi till dig med mer information inom kort!