JOBBTIPSET: trädgårdsskötsel - för dig med gröna fingrar

JOBBTIPSET: trädgårdsskötsel - för dig med gröna fingrar

Har du gröna fingrar – häng med i vårt härliga trädgårdsteam. Våra uppdrag passar dig som vill vara ute i friska luften och gillar att klippa gräs, rensa ogräs, kratta och trimma häckar. Eller kan du konsten att beskära träd och gillar att ta i lite mer med trädgårdshandskarna – kanske bor det en topiarykonstnär i dig? Då har vi många uppdrag för dig också.

Trädgårdskunderna kan vara både privata personer som vill ha hjälp i sina trädgårdar eller mindre uteplatser och till exempel bostadsrättsföreningar som vill ha hjälp att hålla grönytorna i trim. Du väljer själv hur du vill mixa. Det vanligaste är att man får en eller ett par fasta kunder – men det kan också vara punktinsatser vid behov. Ibland genomförs uppdragen tillsammans i ett team med andra kollegor och bjuder på mycket skratt och energi.

Så funkar det: Det är alltid du själv som väljer ut vilka uppdrag du är intresserad av att ta dig an – och du själv som styr hur mycket du vill jobba från månad till månad. Du får lön per timme och är självklart försäkrad. Vi arrangerar utbildningar och arbetar aktivt med att du ska vara trygg och säker oavsett vilken typ av uppdrag du är ute på. Jobbet bjuder också på en stor dos av social samvaro.

Vill du prata jobb med oss?

Få koll på vilka möjligheter till roliga extrajobb det finns nära dig – utan att du låser upp dig. Fyll i vårt kontaktformulär så återkopplar vi inom ett par dagar.

Ja jag vill veta mer – ring mig gärna

Lästips!

Ingvar

Så funkar det

PRENUMERERA PÅ JOBBTIPSET

Få smarta tips om jobb och pension, intressanta reportage och lediga uppdrag direkt till din inbox.

BLI VETERAN

Det är enkelt att komma igång, gör en intresseanmälan till ditt närmaste kontor, så återkopplar vi till dig med mer information inom kort!