Jobbonär - vad kan man göra då?

Jobbonär - vad kan man göra då?

Efterfrågan att anlita just pensionärer har aldrig varit högre och vi behöver nu förstärkning med ytterligare ett par pensionärer till vårt härliga team. Är det dig vi söker?

Att vara pensionär skapar möjligheter du kanske inte tänkt på. Nu kan du kombinera jobb och ledighet helt efter dina egna önskemål – utan att låsa upp dig. Hos oss väljer du själv ut de uppdrag du tycker låter intressanta och hur mycket eller lite tid du vill jobba från månad till månad. Du får ett rikare socialt liv och håller igång både kropp och knopp. Samtidigt som du får lön här och nu – fortsätter du även att spara in till din framtida pension.

Vad kan jag jobba med?

Våra kunder är både privatpersoner och företagare som vill ha just vår hjälp med många olika saker. Små insatser. Stora projekt.  Du mixar precis som du vill. De flesta uppdragen är inte tunga – men många uppdrag ger dig en god dos av fysisk aktivitet. Vad lockar dig mest?

Trädgård

El, vvs, mur

Städ

Hantverk

Företag

Hantverk 2

Handyman

Provjobba och bestäm sedan!

Du är varmt välkommen att provjobba hos oss om du vill känna efter om det passar dig. Då kan du t ex följa med en kollega ut på ett uppdrag och se hur det  funkar och sedan bestämmer du om du vill fortsätta eller inte.

Vill du prata jobb med oss?

Får vi kontakta dig och berätta lite mer om hur det funkar och vilka uppdrag som kunde vara intressanta för just dig? Fyll i vårt enkla kontaktformulär här så hör vi av oss till dig inom någon dag.

Ja kontakta mig gärna

 

PRENUMERERA PÅ JOBBTIPSET

Få smarta tips om jobb och pension, intressanta reportage och lediga uppdrag direkt till din inbox.

BLI VETERAN

Det är enkelt att komma igång, gör en intresseanmälan till ditt närmaste kontor, så återkopplar vi till dig med mer information inom kort!