Kan man jobba som pensionär i dessa tider?

Kan man jobba som pensionär i dessa tider?

Nu är det tuffa tider för många människor och företag. Vi på Veteranpoolen utför inte alla våra uppskattade tjänster just nu – men fortfarande väldigt många. Så länge det är tryggt och säkert för både kunder och veteraner och självklart inom ramarna för de regler och riktlinjer som gäller just nu. Därför följer vi noga utvecklingen varje dag och anpassar oss.

Men vi rustar och tror också på att det vänder och ljusnar snart igen – och att vi får en fin säsong med många spännande uppdrag till alla jobbsugna pensionärer där ute. Så är du pensionär och vill komma igång med jobb och vara redo när det vänder – tveka inte att kontakta oss. Att ansöka är enkelt, du fyller bara i vårt intresseformulär på nätet. Sedan kontaktar vi dig och bokar en telefonintervju. Därefter skriver vi in dig och du blir en del av vårt härliga team.

Du förbinder dig inte till något. Det är alltid du som som bestämmer hur mycket du vill jobba, när och med vad. Välkommen till ett socialt, fritt och roligt extrajobb – och bestäm själv hur mycket pensionär du vill vara.

Vill du veta mer om att arbeta som veteran hos oss? Kontakta ditt närmsta kontor eller gör en intresseanmälan och berätta lite om dig så tar vi kontakt med dig!