Nybliven pensionär – vad ska du göra i höst?

Nybliven pensionär – vad ska du göra i höst?

Har du nyligen gått i pension? Kanske njuter du av din nyvunna frihet eller börjar du sakna jobbet lite? Då har vi ett förslag till dig.

Hos oss kan du nämligen fortsätta att jobba precis så mycket eller lite som du själv önskar. Och du väljer alltid själv vilka uppdrag du vill ta. Ett socialt, fritt och roligt extrajobb.

Efter att du ansökt och vi har skrivit in dig så kommer vi att erbjuda dig uppdrag som matchar dina egna önskemål. Vi har en stor bredd av uppdrag så här finns garanterat något för alla. En del uppdrag kräver yrkeskompetens men för många uppdrag går det alldeles utmärkt att vara händigt lagt och tycka att det är kul. Vi har även utbildningar inom t ex trädbeskärning för den som vill lära sig något nytt.

Hos oss kan man jobba med trädgårdsskötsel, hushållsnära tjänster som städning och barnpassning och olika former av hantverk som måleri, snickeri, el och vvs. Men du kan även jobba med företagsuppdrag inom t ex administration, transport, ekonomi, lager för att nämna några. Våra härliga kunder efterfrågar just er erfarenhet och kompetens och man får ofta en stor dos av uppskattning på plats.

Så vad ska du göra i höst?

Ta chansen och fyll i en ansökan idag. Du förbinder dig inte till något. Självklart har vi full koll på den rådande situationen och har trygga och säkra rutiner för de uppdrag vi gör. Men vi laddar och tror på en snart ljusning.

Tre enkla steg innan uppdragen rullar in