Omsorg och ledsagning - så funkar det

Omsorg och ledsagning - så funkar det

Visste du att vi på Veteranpoolen även erbjuder omsorg och ledsagning – som du kan boka om du själv behöver lite extra stöd i vardagen, eller som ett komplement för dig med äldre anhöriga när tid eller avstånd ibland gör det svårt.

Hos oss jobbar erfarna och trygga pensionärer som valt att fortsätta jobba, fast inte på heltid. Oftast har våra veteraner bara ett uppdrag per dag – vilket gör att vi alltid har tid för det lilla extra. Genom att anlita oss får du också alltid samma person som kommer hem till dig eller din anhörige. Något som både ger en stor trygghet och möjligheten att lära känna varandra.

Tillsammans med dig lägger vi upp en plan på vad du vill ha för hjälp – och hur ofta vi ska komma. Omsorg och ledsagning omfattas även av möjligheten till RUT-avdrag, så det krävs inte att du har fått rätt till t ex hemtjänst eller boservice via din kommun. Du kan kontakta oss helt privat. Dessutom har vi flera andra praktiska tjänster vi kan hjälpa dig med.

Här är några exempel:
✅ Städning och fönsterputs
✅ Tvätt och stryk
✅ Enklare matlagning
✅ Gå ut på promenad
✅ Följa med till vårdcentralen, banken, affären eller frisören
✅ Hjälp att hantera bankärenden online
✅ Klippa gräs och beskära träd
✅ Skotta snö och sanda
✅ Måleri och snickeri
✅ Laga läckande kranar
✅ El-installationer
✅ Flytta möbler
✅ Köra till second hand
✅ Sätta upp gardiner i samband med tvätt
✅ Montera möbler
 … och mycket mer!

PRENUMERERA PÅ FLER TIPS

Få fler tips och erbjudanden - prenumerera på vårt nyhetsbrev. Vi kommer inte bomba din inbox - och du kan när som helst enkelt avsluta.