Pensionär - vad vill du göra efter sommaren

Pensionär - vad vill du göra efter sommaren

Våra härliga kunder fortsätter nu att boka uppdrag som aldrig förr – och även företagare upptäcker fördelen att anlita just erfaren expertis – så vi behöver förstärkning. Just nu söker vi efter dig som vill jobba med hantverk som snickeri och måleri där vi har en lång kö av kunder som vill ha hjälp med massa kul saker – men vi behöver också fler som gillar att jobba med trädgårdar eller kan konsten att få ett hem skinande rent. 

Tänk utanför boxen – prova något nytt
Många som söker till oss tänker att de måste fortsätta jobba med det man tidigare gjort och tänker inte på att man också kan ta chansen och prova något nytt. Vi har både bankdirektörer som jobbar med trädgårdsskötsel och ekonomer som jobbar med enklare städuppdrag hos äldre personer. Och har man haft hus hela livet så är man kanske händigt lagd och kan jobba ihop med våra yrkessnickare för enklare altanbyggen eller måleriuppdrag.

Känner du dig tveksam kan du alltid ta rygg på en kollega och provjobba. Många som gör det blir väldigt positivt överraskade och vill fortsätta. Hos oss jobbar du oftast i ett mindre team tillsammans med dina kollegor, så en stor fördel med jobbet är just att det är så socialt, något som ibland väger tyngre än själva uppdraget i sig.

Vill du veta mer?
Så hur ser dina planer ut efter sommaren? Fyll i en intresseanmälan idag så kontaktar vi dig och pratar om just dina jobbmöjligheter. Utan att du låser upp dig!