Rent och snyggt hemma till advent och jul

Rent och snyggt hemma till advent och jul

December närmar sig med raska kliv och det är dags att boka in storstädning och fönsterputsning så att du har det rent och fräsch till advent och stundande högtider.

Nyputsade fönster till 1:a advent

Tillhör du dem som glömmer av eller bara inte har lust att putsa dina fönster? En lång, grå och regnig höst sätter definitivt sina spår. Det liksom smyger sig på. Det är inte förrän du putsar dina fönster som du förstår hur smutsiga de egentligen var. Eller tillhör du dem som tycker att putsa fönster är ett rent nöje? Då kan du frossa i våra bästa experttips! Vi står i alla fall redo att hjälpa dig. Vi kan putsa både på utsidan och insidan och använder gärna din egna utrusning om du vill det. Vi är helt flexibla efter dina önskemål.

Läs mer och boka fönsterputsning

Putsa själv – experten tipsar

Rent och snyggt hemma inför högtiderna

Vi utför inte bara återkommande veckostädning utan även storstädning inför årets alla högtider och helger. Nu är det många som börjar storstäda hemma. Eller i alla fall funderar på det. Lister ska våttorkas, golv ska skuras och kristallkronan putsas. Våra proffsiga veteraner rycker gärna ut och hjälper dig med det du inte orkar, vill, hinner eller kan göra själv. Vi kommer när det passar dig och vi kan använda dina verktyg och medel om du vill. Självklart bjuder vi på lite experttips även här för dig som vill lära sig att städa giftfritt.

Läs mer och boka städning

Så städar du giftfritt

Tryggt och säkert i coronatider

Att vilja ha det och snyggt hemma försvinner inte på grund av corona. Vi följer noggrant Folkhälsomyndighetens riktlinjer och jobbar säkert för att du som kund ska känna dig trygg. Vi ber att få påminna om att alltid kontakta oss för ombokning om du, eller någon i ditt hushåll, får symptom överensstämmande med infektion i Covid-19.

Smidigt med RUT och ROT direkt på fakturan

Vi ser självklart till att du får rut- eller rotavdraget redan på fakturan från oss om du har rätt till det, så du slipper tänka på det.