Nu är det dags att väcka trädgården till liv igen

Nu är det dags att väcka trädgården till liv igen

Nu börjar det äntligen ljusna igen och vi längtar mer än någonsin tidigare ut i våra trädgårdar och uteplatser. Så nu är det också hög tid att börja väcka trädgården till liv igen och fundera på hur du blir din bästa trädgårdsmästare.

Vad kan jag få hjälp med?

Vi hjälper dig med all trädgårdsskötsel – från att beskära träd, klippa häck till att klippa gräs och rensa ogräs. Vi hjälper dig också tvätta och olja in utemöbler och köra till tippen.

Kan jag abonnera på trädgårdsskötsel?

Hos oss bestämmer du själv hur ofta du vill att vi ska komma till dig. Vi kan ta hand om all trädgårdsskötsel hela säsongen så ofta du önskar. Tillsammans gör vi en plan, även om vi inte låser upp dig. Lite som en prenumeration på en välskött trädgård, utan den krångliga biten.

Kan jag boka enskilda insatser?

Vi kan också komma till dig för enstaka insatser när du själv inte hinner eller har lust som t ex trädbeskärning eller en körning till tippen.

Kan ni använda mina redskap?

Om du har redskap av bra kvalitet kan vi absolut använda dessa.

Vad kostar det?

De flesta av våra trädgårdstjänster omfattas av möjlighet till RUT-avdrag. Det betyder att du bara betalar 50 % av våra timpriser. Vi ordnar med avdraget direkt på din faktura. Börja med att fylla i en intresseförfrågan online – eller svara på detta mail – så får du prisinformation om just de tjänster du är intresserad av. Här läser du mer om skatteavdraget.

Boka eller veta mer?

Det är enkelt. Fyll gärna i en intresseanmälan här så återkopplar vi till dig så fort det bara går. Vi blir lika glada om du hellre vill ringa, våra telefonnummer hittar du här.

Gör en intresseanmälan nu

Tips – vi bjuder på lite inspirerande läsning

Vilka träd kan du beskära tidig vårvinter?

Tips för en bra start på våren

Sakerna du inte klarar dig utan i trädgården

Här möter du världsmästaren som jobbar för att hålla formen

TRÄDGÅRDSTIPSET

Få fler tips och erbjudanden - prenumerera på Trädgårdstipset. Vi kommer inte bomba din inbox - och du kan när som helst enkelt avsluta.