Veteranpoolen löser oväntade utmaningar på Riksbyggen

Veteranpoolen löser oväntade utmaningar på Riksbyggen

Branko Sekulić är arbetsledare på Riksbyggen i Helsingborg och ansvarar för skötseln av ett trettiotal kunders fastigheter. Ett serviceuppdrag som kräver snabba lösningar på ibland oväntade utmaningar.

– Om någon i min personal blir sjuk, eller om jag får en extra beställning från en kund, så vet jag att jag kan ringa Veteranpoolen. Redan nästa dag är de på plats, säger Branko.

Branko Sekulić ansvarar för kunder i södra Helsingborg, men också i Rydebäck och Landskrona. Sammanlagt handlar det om 30-35 främst bostadsrättsföreningar vilka anlitar Riksbyggen som förvaltare. Uppdragen innebär ofta totalförvaltning vilket betyder att Riksbyggen tar över ansvaret för ekonomisk och teknisk förvaltning, energiförvaltning samt fastighetsservice.

– Vi anlitar Veteranpoolen i flera olika sammanhang. Ibland behöver vi 3-4 personer under kortare insatser på några dagar, och ibland kan det vara under en längre period.

Branko och Riksbyggen har arbetat relativt tätt med Veteranpoolen i Helsingborg under en längre period vilket har medfört att många veteraner nu lärt känna hans egen personal och snabbt kan ge sig ut och jobba utan introduktion.

– Det är bra att veta när det kör ihop sig – man märker tydligt att personalen från Veteranpoolen arbetar för att de tycker om det, säger Branko.

Det är främst trädgårdsskötsel han behöver extra hjälp med men har även behövt stöd inom lokalvård, reparationer, vaktmästeri och snöröjning.

– Jag upplever att det finns en mycket bred kunskap hos Veteranpoolen. De har alltid någon som kan komma in – och det känns tryggt, säger Branko Sekulić.

Foto: Branko Sekulić, arbetsledare på Riksbyggen i Helsingborg.

PRENUMERERA PÅ JOBBTIPSET

Få smarta tips om jobb och pension, intressanta reportage och lediga uppdrag direkt till din inbox.