Veteranpoolen – dina seniorproffs i Göteborg

Veteranpoolen – dina seniorproffs i Göteborg

Söker du seniorproffs i Göteborg för hjälp med företagsbemanning eller hjälp med ROT/RUT-tjänster? Välkommen till Veteranpoolen. Från våra fyra kontor i Göteborgsområdet bemannar vi allt från bostadsrättsföreningar till techföretag med erfaren, flexibel och kompetent personal. Vi är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer, och alla våra anställda i Göteborg är seniorproffs med oslagbar erfarenhet och kunskap.

Proffsig seniorbemanning i Göteborg

Veteranpoolens bemanningslösning i Göteborg är flexibel och trygg. Tack vare den breda kompetens som finns hos seniorproffsen i vår veteranpool kan vi snabbt vara på plats vid sjukfrånvaro, arbetstoppar eller för dig som behöver en flexibel lösning med några timmars bemanning då och då. Populära bemanningstjänster i Göteborg och Mölndal är bland annat löneadministratörer, ekonomi och administration, vaktmästare och receptionister/kundtjänstpersonal. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag.

Vill du veta hur våra seniorproffs hjälpt företagare? Kolla här:

Privattjänster i Göteborg

Våra seniorproffs i Göteborg servar även privatpersoner med RUT- och ROT-tjänster i hemmet. Behöver du hjälp av till exempel en erfaren snickare eller målare i Göteborg eller Mölndal? Kontakta oss redan idag. Våra proffsiga veteraner hjälper dig även gärna med till med trädgårdsarbete eller trädbeskärning samt fixar hemstäd och flyttstäd snabbt och effektivt.

Så bokar du seniorproffs i Göteborg via Veteranpoolen

Det är enkelt att boka din erfarna veteran. Skriv in ditt postnummer här i vår intresseanmälan, skriv sedan ner dina kontaktuppgifter och vad du behöver hjälp med så återkopplar vi inom kort. Vill du veta mer om våra priser eller hur vi arbetar är du varmt välkommen att ringa ditt närmaste kontor i Göteborgsområdet. Du hittar ditt närmaste kontor här

Vad är du intresserad av?
Gör en intresseanmälan