Vappen är här!

Vappen – Veteranpoolens alldeles egna app finns nu att ladda ner i App Store och Google Play. Hela poängen med Vappen är att göra livet lite enklare. Både för dig som medarbetare och administrationen för våra lokala kontor. Så vad kan man göra med den?

LEDIGA UPPDRAG Här hittar du alla lediga uppdrag och kan söka de du är intresserad av. Vissa uppdrag hittar du bara exklusivt i Vappen så den ger dig alltid bäst koll även om många uppdrag också ligger på hemsidan.

TIDRAPPORT Att fylla i tidrapport på papper är nu historia. Nu gör du det enkelt och snabbt direkt i Vappen. Följ bara instruktionerna.

LÖNEBESKED När du laddat ner Vappen kommer du hitta alla dina lönebesked från 2019 här. På sikt kommer du bara att få dina lönebesked i Vappen men tillsvidare både i Vappen och på de sättet du får dem idag. Det tycker vi är en stor fördel och det hoppas vi att du också kommer att uppleva.

DIN JOBBPROFIL Nu kan du själv enkelt uppdatera din egen profil så att du får fler jobb och rätt jobb. Du kan lägga till uppdrag du vill ha och ta bort sådant du inte längre är intresserad av.

Något mer?
Detta är de viktigaste funktionerna men kan även kontakta ditt lokala kontor, läsa meddelanden från kontoret och du kan ange ifall du önskar pushnotiser.Testa dig fram och har du frågor kontaktar du alltid ditt lokala kontor. Har du inte fått info eller manual ännu så är det snart på gång. Kolla med ditt kontor. Och lycka till!

Såhär kommer du åt Vappen
Har du en smartphone laddar du ner den i AppStore och har du en android laddar du ner den i GooglePlay. Sök på ”Veteranpoolen”.  När du laddat ner Vappen öppnar du den och väljer sedan att logga in med hjälp av ditt BankID. Du kan också komma åt Vappen via en webbläsare, det gör du antingen genom att klicka här eller skriva https://vappen.veteranpoolen.se i adressfältet i din webbläsare.