Vi hjälper dig med energideklarationen

Hur energieffektiv är din fastighet? Kan du spara pengar genom enkla åtgärder som minskar din energiförbrukning? Ta reda på det genom att göra en energideklaration! Vi på Veteranpoolen hjälper gärna dig med arbetet. Vi har besiktningsmän som är certifierade för att utföra energideklarationer i Skövde, Falköping, Tidaholm, Hjo, Tibro och Karlsborg. Vi hjälper villaägare, förvaltare och fastighetsägare med energideklarationen

ENERGIDEKLARATION ETT KRAV VID FÖRSÄLJNING

Alla hus som säljs idag måste ha en energideklaration. Det underlättar för en effektiv energianvändning och ger god inomhusmiljö. En energideklaration utförs av en oberoende expert. Det finns många fördelar med att göra en energideklaration även långt innan du planerar att sälja huset, eftersom du då har möjlighet att göra åtgärder för att minska energiförbrukningen. En låg energiförbrukning är bra både för plånbok och miljö!

INTRESSERAD?

Kontakta oss genom att använda vår intresseanmälan. Det är enkelt:

  1. Ange om du är intresserad av tjänsten som privatperson* eller som företagare. Du kan även ringa oss på 0500-41 01 08.
  2. Fyll i ditt postnummer och klicka på ”Kom igång”
  3. Fyll i dina kontaktuppgifter, skriv att du är intresserad av en energideklaration. Vi ringer upp och ställer några kompletterande frågor angående din fastighet, sedan får du en kostnadsuppskattning. Om allt ser bra ut kör vi sedan igång arbetet.

*Energideklaration innefattas ej av ROT- eller RUT-avdrag 2019.

Vad är du intresserad av?
Gör en intresseanmälan