Festfixare

Vi hjälper dig med alla förberedelser, festen och efterarbetet.

Med vår och sommar kommer både fest och firanden. Allt från bröllop och dop till student, midsommar och poolparty. Kommer du att planera en fest och behöver lite hjälp – kolla med oss. Våra veteraner kan ge dig ett par extrahänder.

Vad kan jag få hjälp med?

Svaret är enkelt. Våra festfixare kan hjälpa dig med nästan allt – eller delarna du själv inte hinner eller orkar själv för att fixa festen. Hemma hos dig själv, i en hyrd festlokal eller på jobbet. Vi sätter samman det team festfixare just du behöver, när du behöver det.

Förberedelser – låt oss handla in mat, blommor och dekorationer och hämta bord och stolar om du behöver hyra in det eller ta ner från vinden. Vi kan också montera partytält och hjälpa dig att städa och göra fint innan gästerna kommer.

Under festen – överlåt till oss att duka, dekorera, servera eller hålla buffén påfylld och fräsch. Vi kan löpande ta hand om disken. Har du en garderob eller en bar kan vi bemanna upp den åt dig.

Efter festen – detta brukar vara den tråkiga delen, när allt är över står du där med tusen saker till att fixa. Men vi fixar gärna städning och återställning, tar hand om skärp, lämnar tillbaka möbler – och allt annat du behöver hjälp med.

Så fungerar det

När du ber om ett prisförslag kontaktar vi dig för att gå igenom dina önskemål och behov inför festen och går igenom lite praktiska frågeställningar.

Sen får du ett prisförslag på oss som festfixare, som du kan fundera på i lugn och ro. Om du anlitar oss, går vi igenom upplägget för dina insatser lite mer i detalj.

Enkelt, eller hur? Klicka på knappen och ta nästa steg idag. Det värsta som kan hända är att du tackar nej. Men då vet du i alla fall timpris för en erfaren festfixare nära dig.

Välkommen

Börja med att fylla i postnumret där du vill ha hjälp

Klicka sedan på "Gå vidare"

Kontrollera postnumret du angav. Måste bestå av 5 siffror.

Tyvärr. Vi hittade inte det postnummer du angav. Men inga problem! Klicka här för att se ditt närmaste kontor.