RUT- och ROT-tjänster

Mer egentid, kunskap eller ett par extra händer

Ge att-göra-listan till oss

Vi utför det mesta inom trädgårdsskötsel, håller ditt hem rent och fräscht och hjälper dig förverkliga dina bygg- och renoveringsplaner.

RUT- och ROT - direkt på fakturan

Det ska vara enkelt att anlita oss. Därför ser vi till att lösa RUT- och ROT-avdraget direkt på din faktura. Så slipper du tänka på det.

Tryggt och flexibelt

Våra veteraner är guld värda. Du med! Därför gör vi allt för att hitta rätt veteran för just dina önskemål. Och behöver du boka om är det inget krångel.

Genväg - ta reda på vad det kostar!

Trädgårdsskötsel – hela året eller punktinsatser

Med vår hjälp behöver du inte tänka på varken gräsklippning eller att rensa ogräs. Vi håller gärna din trädgård i topptrim hela säsongen – från tidig vårvinter till sista rycket inför vintervilan. Och när det är dags att beskära träd och klippa häcken så gör vi det också. Vi har både kunskapen och verktyget som krävs.

Funderar du på en stenlagd uteplats eller gång i trädgården – kolla med våra stenläggare. På vintern hjälper vi dig skotta snö och bekämpa halka så din fastighet är trygg och säker.

Läs mer om våra trädgårdstjänster

Hantverkare med svårslagen erfarenhet

Planerar du att göra om, renovera eller förnya din bostad eller fritidshus? Våra erfarna snickare,  målare eller tapetserare hjälper dig med både stora och små uppdrag, inne och ute. Vi kan sätta upp nya lister, laga staketet eller bygga en ny altan. Behöver fasaden lite ny färg och kärlek eller funderar du på att måla om i sovrummet eller sätta upp en ny tapet.

Du kan också anlita våra behöriga elektriker, rörmokare och murare. Hos oss hittar du ett helt team av yrkesproffs och handymans till ditt projekt.

Läs mer om våra hantverkstjänster

Konsten att få en hem skinande rent

Vi kan konsten att få ditt hem skinande rent – och hjälper dig gärna se till att det håller sig så. Bokar du återkommande städhjälp får du alltid samma person. Vi utför även fönsterputsning, storstädningsuppdrag och flyttstädning – och kör till återvinningsstationen så du slipper tänka på det.

Läs mer om våra städtjänster i hemmet

Tre smarta fixartjänster

Behöver hjälp att lösa småfixet eller IT-trassel hemma – eller någon som sköter tillsyn av ditt fritidshus eller bostad när du själv inte har möjlighet – då finns våra trygga veteraner där för dig också.

Omsorg, ledsagning & barnpassning – tjänsterna med lite extra hjärta

Har du en äldre anhörig som du inte har möjlighet att stötta så mycket som du själv skulle önska? Prata med oss. Vi ger dig gärna ett par extra händer. Tjänster inom omsorg och ledsagning omfattar allt från att bryta ensamheten för en stund till att utföra praktiska insatser som att följa med på ärenden, ta hand om tvätt och enklare städning.

Våra kunder sätter ett stort värde på att få en äldre erfaren och trygg person som alltid kommer tillbaka – och som gör det där lilla extra utan att behöva stressa vidare till nästa. Dessutom kan du boka en extramormor av oss när du behöver en erfaren och trygg barnvakt,

Läs mer om våra omsorgstjänster

Anlita oss när du inte har tid, lust eller kunskap att göra jobbet själv. Vi finns här för dig hela året runt.

Vad kostar det och hur funkar RUT- och ROT-avdraget?

Enklaste och snabbaste sättet att ta reda på vad våra tjänster kostar just där du bor är att fylla i en intresseanmälan här på sajten. Läs mer om våra priser här.

Det kan lätt uppfattas som en djungel av krångliga regler för vad som får lov att räknas som RUT- eller ROT-berättigade avdrag. Dessutom finns det något som heter RIT-avdrag för de ”it-relaterade tjänsterna”. Du kan alltid kolla med oss. Vi har stenkoll på vad som gäller så att du kan vara trygg med att det blir rätt. Kika i vår guide. Är du berättigad till RUT, ROT eller RIT så fixar vi det direkt på din faktura. Så du behöver inte göra något själv!

Ett annat tips är spana in skatteverkets hemsida. – där finns all information samlad på ett och samma ställe. På Skatteverkets hemsida kan du även logga in med ditt Bank-ID och se hur mycket pengar du har kvar om du känner dig osäker.

Jobbonär – en växande trend

Vi lever allt längre och vi är allt friskare. Och allt fler pensionärer väljer att fortsätta jobba. Varför då? Den starkaste drivkraften är det sociala och den stora gemenskapen som kommer med jobbet. Men även hälsan är viktig – att ha rutiner och hålla igång både kropp och knopp värderas högt enligt våra egna studier.

När vi frågar våra veteraner vad de gör med lönen hamnar resor och fritidsintressen höst i topp – men också möjligheten att kunna unna sig det där lilla extra i vardagen. Dessutom innebär jobbet att de fortsätter att tjäna in till sin pension. Mer klirr i kassan på både kort och lång sikt alltså.

Vad planerar du att göra när du närmar dig?

Välkommen

Börja med att fylla i ditt postnummer

Klicka sedan på "Gå vidare"

Kontrollera postnumret du angav. Måste bestå av 5 siffror.

Tyvärr. Vi hittade inte det postnummer du angav. Men inga problem! Klicka här för att se ditt närmaste kontor.