RUT- och ROT-tjänster - för dig som vill ha ett par extra händer

Trädgårdsarbete

Med vår hjälp behöver du inte tänka på varken gräsklippning eller att rensa ogräs. Vi håller gärna din trädgård i topptrim hela säsongen – från tidig vårvinter till sista rycket inför vintervilan.

Och när det är dags att beskära träd och klippa häcken så gör vi det också. Vi har både kunskapen och verktyget som krävs.

På vintern hjälper vi dig skotta snö och bekämpa halka så din fastighet är trygg och säker.

Få prisförslag Läs mer

Snickare, målare, elektriker och rörmokare

Planerar du att göra om, renovera eller förnya din bostad eller fritidshus? Våra erfarna snickare,  målare eller tapetserare hjälper dig med både stora och små uppdrag, inne och ute.

Vi kan sätta upp nya lister, laga staketet eller bygga en ny altan. Behöver fasaden lite ny färg och kärlek eller funderar du på att måla om i sovrummet eller sätta upp en ny tapet.

Du kan också anlita våra behöriga elektriker, rörmokare och murare. Hos oss hittar du ett helt team av yrkesproffs och handymans till ditt projekt.

Få prisförslag Läs mer

Städhjälp

Vi kan konsten att få ditt hem skinande rent – och hjälper dig gärna se till att det håller sig så. Bokar du återkommande städhjälp får du alltid samma person. Det brukar kännas extra tryggt att veta vem som jobbar i ditt hem.

Vill du ha en enklare städning en gång i veckan – eller hjälp med en lite mer rejäl städning en gång i månaden? Du bestämmer! Vi utför även fönsterputsning, storstädningsuppdrag och flyttstädning – och kör till återvinningsstationen så du slipper tänka på det.

Städhjälp omfattas av möjligheten till RUT-avdrag. Vill du veta vad det kostar hos dig?

Få prisförslag Läs mer

Omsorg & ledsagning

Har du en äldre anhörig som du inte har möjlighet att stötta så mycket som du själv skulle önska? Prata med oss. Vi ger dig gärna ett par extra händer.

Tjänster inom omsorg och ledsagning omfattar allt från att bryta ensamheten för en stund till att utföra praktiska insatser som att följa med på ärenden, ta hand om tvätt och enklare städning.

Våra kunder sätter ett stort värde på att få en äldre erfaren och trygg person som alltid kommer tillbaka – och som gör det där lilla extra utan att behöva stressa vidare till nästa.

Få prisförslag Läs mer

Barnpassning

Behöver du en pålitlig barnvakt? Våra erfarna pensionärer är här för att hjälpa till när du behöver – vi kan hämta på förskolan, skjutsa till träningen eller sätta igång läxläsningen och laga mat.

Vi vet hur viktigt det är att du känner dig säker när du lämnar dina barn i någon annans händer. Därför har vi valt ut de mest pålitliga och kvalificerade barnvakterna som finns tillgängliga för att ta hand om dina små.

Med vår tjänst för barnpassning kan du ha fred i sinnet och fokusera på dina egna behov medan dina barn är i trygga händer. Lita på oss, vi ser till att dina barn får den omtanke och uppmärksamhet de förtjänar.

Få prisförslag

Tillsyn

Visst kan det kännas lite trist att börja vistelsen i sommarstugan med en massa arbete? Vädra, dammsuga, slänga gamla växter, sätta på vatten och värme och mycket mer. För att inte tala om den vildvuxna trädgården. Och samma sak när du kommer tillbaka till din permanenta bostad.

Men, vi har en smart lösning. Med Veteranpoolens tillsyn kan du kickstarta vistelsen, och komma till en bostad i topptrim!

Om du är borta från bostad eller fritidshus under en lite längre period fixar vi tillsynen. Vi kommer med jämna mellanrum för att titta till bostaden, vattna blommor, spola i kranar eller ta in posten.

Få prisförslag

IT-tjänster

Hos oss jobbar både kunniga IT-tekniker samt veteraner med stor kunskap om dagens IT-teknik. Behöver du till exempel hjälp med att installera bredband och router från en leverantör eller att konfigurera ett trådlöst nätverk så kan en av våra veteraner hjälpa dig snabbt och enkelt.

Övriga tjänster som vi kan hjälpa dig med är bland annat att felsöka en dator, skapa ett mailkonto, installera smart TV med väggfäste, hjälpa dig att starta upp din nya smartphone och ge dig utbildning i hur den fungerar. Inte illa.

Få prisförslag

Välkommen

Börja med att fylla i postnumret där du vill ha hjälp

Klicka sedan på "Gå vidare"

Kontrollera postnumret du angav. Måste bestå av 5 siffror.

Tyvärr. Vi hittade inte det postnummer du angav. Men inga problem! Klicka här för att se ditt närmaste kontor.