Hemmafixare & handyman

En räddare i nöden

Har du någonsin packat upp en nyinköpt möbel och kliat dig i huvudet över alla delar som ska monteras ihop? Har du stirrat på en vägg där du ska sätta upp en TV och funderat på vad en Mollyplugg är? Eller har du stått framför en stor hög med saker som behöver köras till tippen?

Kanske är det en kombination av tid, kunskap och rätt verktyg som saknas – men det är just i dessa stunder som en handyman eller hemmafixare från Veteranpoolen kan vara din räddare i nöden. Vi älskar att lösa små och stora utmaningar som gör ditt liv lite enklare och mindre stressigt. Kontakta oss idag.

Låt oss göra jobbet

På Veteranpoolen vet vi att varje hem har sitt unika behov. Kanske har du en dörr som ständigt fastnar, eller så kan det vara persiennerna som inte fungerar som de ska. Eller har du en gammal garderob som står i vägen, en uppsättning hyllor som behöver monteras, eller en tavla som ännu inte hittat sin plats på väggen. Oavsett vad det är, så har vi alltid en erfaren handyman nära dig.

Med RUT-avdraget betalar du bara för halva arbetskostnaden. Vill du ta reda på vad timpriset blir för dig och när vi kan hjälpa dig? Fyll i vårt kontaktformulär så får du ett snabbt svar från oss utan att du låser upp dig.

Varför välja Veteranpoolen

Veteranpoolen består av pensionärer vill fortsätta att jobba, för att de verkligen gillar att hjälpa till och lösa problem som gör någon annans dag lite bättre. Kanske din?

De har samlat på sig en livstid av erfarenhet och har en verktygslåda fylld av många smarta lösningar och knep. Så passa på och häng över axeln och lär dig något på kuppen. Kanske bjuder de även på en vits eller två.

Vill du veta timpris efter RUT-avdraget? Fyll i kontaktformuläret så får du snabbt ett svar från oss.

Välkommen

Börja med att fylla i postnumret där du vill ha hjälp

Klicka sedan på "Gå vidare"

Kontrollera postnumret du angav. Måste bestå av 5 siffror.

Tyvärr. Vi hittade inte det postnummer du angav. Men inga problem! Klicka här för att se ditt närmaste kontor.